Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Vyšľachovaná Dara šokuje! TOTO by svojmu telu NIKDY nespravila!
Zdielať na

Vyšľachovaná Dara šokuje! TOTO by svojmu telu NIKDY nespravila!

Archívna reportáž

Dokonalá figúra 47-ročnej Dary Rolins je už povestná. Azda žiadna speváčka v Česku ani na Slovensku nemá postavu, ktorá nemá ďaleko od súťažnej formy. Dara ale tvrdí, že za tým nie sú hodiny v posilňovni, ani nabehané kilometre. Tie dokonca ani náhodou!

Dara Rolins si drží postavu fitnesky už dobrých 20 rokov. Ba čo viac, zdá sa, že sa stále zdokonaľuje. Hoci, podľa niektorých je to už trošku na hrane. Dara skutočne miestami pôsobí, akoby sa chystala na súťaž vo fitness.

Samotná speváčka tvrdí, že najlepšiu postavu, teda "najvysekanejšiu", zbavenú tuku a odvodnenú, má na Bali. Tam vlastnila domček a chodievala vždy v zime na pár týždňov. No podľa aktuálnej fotky sa do podobnej formy dostala aj teraz, doma.

​Zverejnila pár fotografií spred svojho domu v kratučkých šortkách a športovom tielku. Na Darinom bruchu by sa skutočne dalo "prať". "Na prvý pohľad sa zdá, že je jasné, čo je za tým. "Mohlo by sa zdať, že som práve dobehla. Tak nie, nedobehla, prišla. Každý máme niečo, čo nám sedí, ide, vyhovuje, no a beh medzi tie MOJE obľúbené aktivity proste nepatrí. Preferujem svižnú chôdzu a, samozrejme, jógu, ako dva hlavné zdroje, dôvody a dôsledky tvarovania môjho tela. Ešte tanec! Ten je vlastne tiež mojou súčasťou. Ale žiadna posilka, ani ďalšie športy," zdôverila sa speváčka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Mohlo by sa zdať, že som práve "dobehla"?‍♀️. Tak nie, nedobehla, prišla:). Každý máme niečo, čo nám sedí, ide, vyhovuje, no a beh medzi tie MOJE obľúbené aktivity proste nepatrí. Preferujem svižnú chôdzu?a samozrejme jógu, ako dva hlavné zdroje, dôvody a dôsledky tvarovania môjho tela:). Ešte tanec! Ten je vlastne tiež mojou súčasťou. Ale žiadna posilka, ani ďaľšie športy vlastne nepraktikujem. A ako vždy hovorím, každému svedčí niečo iné, dôležitý je záujem a snaha porozumieť potrebám svojho tela. Ja chcem byť len vašou inšpiráciou✨ Nie návodom, že keď budeš jesť a cvičiť čo ja, začneme sa na seba podobať:))?‍♀️ Jak spievam: "Kým chceš- buď/ snaž sa, môj záujem vzbuď" - môj alebo kohokoľvek iného. A možno záujem o seba samého, samu... Neviem, to vieš TY✨Lebo nezabúdajte, NIČ nieje nemožné a úplne NAJLEPŠIE, je byť sám sebou:)????❣️ #majteKrasnyDen

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Tanec, najmä počas vystúpenia v spojení so spevom, je poriadne náročné a intenzívne kardio. K tomu jóga, ktorá spevňuje jadro tela a celkovo tvaruje, a recept na dokonalú figúru podľa Dary je na svete. No nie je to úplne tak. "Ako vždy hovorím, každému svedčí niečo iné, dôležitý je záujem a snaha porozumieť potrebám svojho tela. Ja chcem byť len vašou inšpiráciou. Nie návodom, že keď budeš jesť a cvičiť čo ja, začneme sa na seba podobať," napísala Dara pravdivo. Svoj príspevok ukončila známym "buď sám sebou", čoho sa ona nepochybne drží.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie