Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Prvá fotka z nového domova! Lela sa s dcérkou definitívne odsťahovala od Vémolu!
Zdielať na

Prvá fotka z nového domova! Lela sa s dcérkou definitívne odsťahovala od Vémolu!

Archívne video

Po pretrvávajúcich partnerských problémoch, ktoré odštartovala už pred vyše rokom nevera zápasníka Karlosa Vémolu, oznámil pár prednedávnom definitívny koniec vzťahu. Modelka Lela Ceterová tak musela riešiť, kam sa s 9-mesačnou dcérkou podeje.

Žilinčanka Lela Ceterová už pár týždňov vedela, že vzťah so zápasníkom MMA, Karlom Vémolom speje ku koncu. Preventívne preto už dávnejšie navštívila Bratislavu, kde má byt, aby sa dohodla s nájomníkom na vysťahovaní. Potrebovala totiž zázemie pre seba a dcéru.

Ak si niekto myslel, že sa Karlos a Lela ešte pokúsia o záchranu, mýlil sa. Modelka sa už zrejme nevedela dočkať, keď konečne spoločný byt opustí. Konala totiž rýchlo.

Krátko po pamätnom zápase sa stali Lela a Karlos rodičmi:

​Druhý septembrový víkend nastal veľký presun. "Prvá noc vo svojom," napísala Lela k fotke zo soboty s dcérkou Lili, kde už jasne svieti ako lokalita Bratislava. Následne sa na tri dni odmlčala. Vysvetlenie prišlo v utorok a je naozaj pochopiteľné. "Ospravedlňujem sa, že som neodpisovala a nedvíhala telefóny. Od soboty som mala plné ruky práce, ale sťahovačka a vybaľovačka je už za mnou," napísala zrejme vyčerpaná, ale spokojná Lela.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Prvá noc vo svojom???. #goodnight#newlife#newhome#mom#mommy#mommylife#mommyblogger#mommylove#mommystyle#singlemom#nevergiveup#staystrong#power#

Príspevok, ktorý zdieľa Lela Ceterová (@lela_ceterova_official),

Kým Lele držia palce fanúšikovia z oboch brehov rieky Moravy, Karlos by sa mal podľa komentárov asi radšej od hanby schovať. Nemajú pre neho pekné slovo a vyčítajú mu neveru a neschopnosť udržať si rodinu. Navyše, ozývajú sa jeho milenky, takže hanba len narastá. Športovcovi to ale zjavne príliš neprekáža.

Súvisiace články

Najčítanejšie