Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ďalšie celebritné dieťa nemá jasno o svojom pohlaví? Samuel (8) upravený ako dievčatko!
Zdielať na

Ďalšie celebritné dieťa nemá jasno o svojom pohlaví? Samuel (8) upravený ako dievčatko!

Archívna reportáž

Ostrieľanú hollywoodsku hviezdu, 48-ročného Bena Afflecka, mnohí považujú za skvelého herca, ktorý dokáže stáť na vlastných nohách a do kín vie prilákať davy ľudí. Určite si ho všetci pamätajú minimálne z filmov Armagedon či Batman. V súkromnom živote sa mu až tak veľmi nedarí, manželstvo s Jennifer Garnerovou mu nevyšlo. No majú troch potomkov, dve dcéry a syna.

Deti slávnych osôb to nemajú ľahké. Sú v hľadáčiku záujmu bulváru podobne, ako ich rodičia. Nie všetky deti to zvládajú bez problémov, skôr naopak. Napríklad britská kráľovská rodina po smrti Diany na všetkých apelovala, aby ušetrili jej synov, Williama a Harryho, od publicity. Naopak, niektoré celebrity záujem o svoje deti vítajú. Veľa sa písalo o deťoch Brada Pitta a Angeliny Jolie. Naposledy v súvislosti s ich biologickou dcérou Shiloh. Vraj podstupuje zmenu pohlavia, chce byť chlapcom Johnom.

Bulvár našiel aj ďalšieho potomka slávnych rodičov, a to práve Ben Afflecka a Jennifer Garnerovej, ktorého podozrievajú, že nemá celkom jasno ohľadom svojho pohlavia.

Affleck hovorí otvorene o démonovi menom alkohol, s ktorým má, žiaľ, mnoho skúseností:

​Stačila na to fotografia z rodinnej prechádzky v Brentwoode, v mestskej časti Los Angeles, kde žijú deti Afflecka, dcéry Violet (14), Seraphina (11) a syn Samuel (8) so svojou mamou Jennifer, hviezdou seriálu Alias alebo Electra, píše portál Daily Mail.

​Na spomínanej prechádzke so svoju mamou, sestrou i psíkom, mal  Samuel na hlave účes, ktorý pre chlapcov nie je celkom obvyklý. Na hlave mal vysoko vyčesané dva copy, rovnako ako jeho sestra Seraphina. Bulvár hneď spozornel. Nesvedčí to o tom, že sa cíti byť viac dievčaťom ako chlapcom? Je to zrejme len špekulácia, chlapec sa asi chce trochu odlíšiť od ostatných, čo je v umeleckých kruhoch bežné. Napokon, má vzory vo svojich starších sestrách.

Fotky si môžete pozrieť TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie