Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
PRÍŠERNÉ, čo si po smrti predčasne narodeného bábätka prečítala česká MISS!
Zdielať na

PRÍŠERNÉ, čo si po smrti predčasne narodeného bábätka prečítala česká MISS!

Archívna reportáž

Pred štyrmi dňami šokovala svojich fanúšikov tou najhoršou možnou správou 20-ročná Natálie Kočendová. Druhá vicemiss Českej republiky pre tento rok zverejnila fotku plnú bolesti, držiac v dlani maličkého synčeka, ktorý, žiaľ, v brušku zomrel.

Natálie Kočendová a barber celebrít, vrátane rapera Rytmusa, Lukáš Vlačuha alias Laky Royal, prežívajú najťažšie chvíle v živote. Tak veľmi s tešili na synčeka, pre ktorého Natálie neváhala riskovať veľké problémy pre porušenie zmluvy na Miss. No osud sa zahral krutú hru.

Natálie v šiestom mesiaci potratila, hoci len pár dní predtým zdieľala šťastné fotky so slovami, ako sa chlapčeka nevedia dočkať. Zatiaľ sa nevyjadrila, čo sa vlastne stalo, ale to v tejto smutnej situácii ani nie je podstatné.

Takto zažiarila Natálie vo finále Miss ČR:

V hlbokom žiali jej prejavili sústrasť a súcit nielen mnohí fanúšikovia, ale aj osobnosti. No je to až neuveriteľné, že aj v tejto situácii sa nájdu ľudia, ktorí jednoducho nemajú srdce, ale zjavne ani mozog. "Jediné šťastie, že ti zdochol. Tak by mal dopadnúť každý cigáň," prečítala si šokovaná modelka v správe na Instagrame. Pochopiteľne, "hrdina" sa nepodpísal a profil bol vraj zjavne falošný.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Díky bohu za mého muže, kamarády a RODINU !!! ??

Príspevok, ktorý zdieľa Natálie Kočendová (@natalie_kocendova),

K nechutnej rasistickej správe sa Kočendová vyjadrila len veľmi mierne. "Aj takí ľudia žijú medzi nami," napísala, lebo viac sa k takému odpadu azda ani netreba vyjadrovať. Pre Natáliu nemajú žiadnu váhu, tobôž v porovnaní s emóciami, ktoré prežíva. "Navždy tu budeš s nami. Navždy budeš môj milovaný syn. Moja fazuľka. Takú lásku a šťastie, aké som zažívala šesť mesiacov s tebou, som nikdy nezažila," adresovala nešťastná Natálie vyznanie svojmu zosnulému synčekovi.

Súvisiace články

Najčítanejšie