Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Princ Harry oslavuje narodeniny! TOUTO šialenou fotkou mu gratuloval jeho brat!
Zdielať na

Princ Harry oslavuje narodeniny! TOUTO šialenou fotkou mu gratuloval jeho brat!

Archívna reportáž

Mladší zo synov následníka trónu, princa Charlesa, a tragicky zosnulej princeznej Diany oslavuje narodeniny. Princ Henry Charles Albert David oslavuje 36 rokov ďaleko od domoviny, to ale neznamená, že na neho v Británii zabudli. Jeho brat skutočne prekvapil.

Veľa sa hovorilo o napätých vzťahoch medzi bratmi Williamom a Harrym. Ľudia vnímajú vzťah medzi týmito dvomi obzvlášť citlivo, nakoľko vždy boli symbolom pevného bratského puta. Smrť ich matky v najcitlivejšom veku ich ešte viac spojila a bratská láska pretrvala, až kým na scénu neprišla Meghan, povráva sa.

Americká herečka si vraj nedokázala vybudovať dobrý vzťah so švagrinou Kate a v podstate každým krokom proti sebe štvala viac a viac ľudí, ktorí na monarchiu nedajú dopustiť. Až do momentu, keď sa s Harrym a Archiem odsťahovali definitívne do USA.

Minulý rok oslávil Harry malé jubileum:

​Odvtedy sú bratia oddelení nielen údajnými spormi, ale aj celým oceánom a pevninou k tomu - nakoľko Harry a Meghan sa usadili na opačnom konci USA, v Kalifornii. No je jasné, že úplne to medzi nimi neskončilo. Možno už nemajú tak ideálne vzťahy, ale stále sa ako bratia majú radi. Svedčí o tom aj veselá fotka, ktorá je súčasťou gratulácie Harrymu. "Princovi Harrymu dnes želáme všetko najlepšie k narodeninám," napísali Kate a William na svoj oficiálny profil na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Wishing a very happy birthday to Prince Harry today! ??

Príspevok, ktorý zdieľa Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal),

Ukázali veľký zmysel pre humor, lebo na fotke Harry s Williamom pretekajú na atletickej dráhe, zjavne na tento účel nevhodne oblečení aj obutí. Navyše, výraz v ich tvári stojí za to - akoby išlo o život. Možno chcel William poukázať na to, že hoci sú už dospelí a hovorí sa o ich vzťahu kadečo, stále sú v srdci hravými bratmi, ktorí sa pokúšajú jeden druhého predstihnúť. Nepochybne si všetci fanúšikovia kráľovskej rodiny želajú, aby to tak bolo.

Cez Instagram vnukovi zagratulovala aj kráľovná:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? ? Wishing The Duke of Sussex a very happy birthday! . ? The Queen and The Duke during a Queen’s Young Leaders reception at Buckingham Palace in 2017.

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily),

Súvisiace články

Najčítanejšie