Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Známy spevák povedal natvrdo svoj názor na pandémiu! Lajky sa mu sypú!
Zdielať na

Známy spevák povedal natvrdo svoj názor na pandémiu! Lajky sa mu sypú!

Archívna reportáž

Každodenne ľudia s napätím sledujú, aké opatrenia sa zavádzajú s rastom pozitívne testovaných na COVID-19. Dotýkajú sa každého, zasahujú do súkromia, pracovných záležitostí, proste do všetkých sfér života. Žiadna choroba na svete nebola tak medializovaná, ako práve táto. Názory odborníkov si mnohokrát protirečia. A tak nečudo, že aj laici začínajú rozvíjať svoje teórie. Jedným z nich je aj populárny skladateľ a spevák, otec olympijskej víťazky Ester Ledeckej, Janek Ledecký.

Svoj postoj k problematike okolo koronavírusu vyjadril 58-ročný Janek Ledecký prostredníctvom štvorminútového videa plného grafov a čísiel, za pomoci ktorých vysvetľoval, ako on chápe situáciu. A v jeho názoroch ho doteraz podporilo vyše šesťtisíc fanúšikov.

"Ako vidíte, ten denný počet nakazených dostúpal až na 300 tisíc denne. A teraz to dôležité: Tá čierna krivka, krivka denných úmrtí s covidom. Zdôrazňujem s covidom, pretože asi viete, že trebárs Američania do toho počtu hádžu aj obete dopravných nehôd, ktoré boli po smrti pozitívne testované. Ale to dôležité je vzťah tých dvoch kriviek. Zatiaľ čo počet nakazených dramaticky narastá a stúpa, tak počet úmrtí nevykazuje našťastie, a to zdôrazňujem, žiadny rast za celých tých 6 mesiacov…“, so zápalom objasňoval Janek pomocou kriviek grafu realitu.

Janek vystúpil aj v šou Všetko, čo mám rád:

„Takže sa so mnou možno zhodnete, že je najvyšší čas dupnúť na brzdu. Ale nie na tú hospodársku, spoločenskú, kultúrnu, na ktorú sa tu duplo v marci, ale dupnúť na brzdu tej hysterickej marketingovej kampane farmaceutických firiem, ktoré nás tu bombardujú víziami zrútenia nášho zdravotníctva. A k tomu ešte pridávajú ako korenie zo sveta obrázky preplnených márnic, kopanie hromadných hrobov, a to všetko len preto, aby nás vydesili. Pretože dobre vedia, že toto je najväčší kšeft v dejinách farmácie,“ zdôrazňuje Janek svoj názor.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pár optimistických čísel....

Príspevok, ktorý zdieľa Janek Ledecký (@janek_ledecky),

Nemá dôveru ani k testom a vakcínam, pretože si myslí, že sa robia pod tlakom, za pochodu. Bojí sa, aby neboli povinné. Apeloval na farmaceutické spoločnosti, aby nás prestali strašiť. Za pozitívny príklad dal Švédsko a jeho spôsob minimalizovania opatrení, ktoré, ako sa zdá, priniesli v súčasnosti veľmi dobré výsledky v porovnaní so svetom. Počas nedávneho koncertu Janka Ledeckého v Železnom Brode ľudia prejavovali svoju radosť spevom a tancom. Janek im v tom napriek zákazu nebránil „Pretože si myslím, že tieto radostné momenty sú v tejto podivnej dobe to najcennejšie a že nesmieme si ich nechať vziať,“ odkázal všetkým.

Súvisiace články

Najčítanejšie