Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Agáta poslúchla frajera a spravila veľký krok! Fotka s bábätkom v náručí je predzvesť!
Zdielať na

Agáta poslúchla frajera a spravila veľký krok! Fotka s bábätkom v náručí je predzvesť!

Archívna reportáž

Zdá sa, že život Agáty ešte stále Prachařovej, je aktuálne dočista slnkom zaliaty. Po tom, čo sa stabilizovala v súkromí po rozchode s Jakubom Prachařom, prišla do jej života nová láska. Tentokrát to vraj vyzerá skutočne nádejne, nie ako predchádzajúce tri či štyri nevydarené vzťahy.

Agáta Hanychová, ako sa bude onedlho už opäť moderátorka a modelka volať, zažíva krásne obdobie. S Jakubom Prachařom sa dohodli na rozdelení majetku aj starostlivosti o ich spoločnú dcérku Miu, ktorá práve slávi 3. narodeniny. Pokojnému rozvodu už nestojí nič v ceste a je to zrejme otázka veľmi krátkej doby.

Medzičasom sa stihla Agáta už niekoľkokrát zamilovať, no aktuálny vzťah vyzerá zatiaľ najvážnejšie. Nie je to ani mesiac, čo odtajnila identitu novej lásky - ide o producenta menom Tomáš.

Agáta rada provokuje, pri novom priateľovi ale trošku skrotla - toto by už asi nepovedala:

​Nie je prekvapivé, že Agáta novému vzťahu dočista podľahla. Evidentne je to vášivá žena, ktorá berie lásku bez okolkov a naplno. Tak sa to javilo aj v predchádzajúcich vzťahoch, ktoré však nemali dlhé trvanie. Tomáša jej ale "odobrili" aj mnohé kamarátky a fanúšikovia, vyzerá byť skutočne sympatický. Možno aj preto ho Agáta poslúchla aj v takej delikátnej ženskej téme, ako je zmena účesu. "Po rokoch, asi tak 17..., bože, ja som stará..., som dala dole vlasy! Alebo keď počúvaš svojho chlapca," napísala k fotke s účesom po ramená. Páža jej takmer všetci pochválili.

No ešte viac prekvapila ďalšou fotkou. S bábätkom v náručí pridala veľmi provokatívne vyjadrenie. "Asi by som to ešte dala," napísala k fotografii, na ktorej drží svoj malú neter. Tretie dieťa s tretím mužom, no azda už skutočne s tým pravým.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Jeste bych to asi dala;) neterinka #love #gratuluju @janherclik @eliska_panakova

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

Niet pochýb, že tá nenápadná vetička bola aj signálom smerom k Tomášovi. Napokon, Agáta ešte rozhodne má vek na ďalšie bábätko, o pár mesiacov bude možno jasné, či sa priateľom na "nápade" zhodli.

Súvisiace články

Najčítanejšie