Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Prekvapenie na javisku! Moderátor Krimi Novín sa predstavil ako herec!
Zdielať na

Prekvapenie na javisku! Moderátor Krimi Novín sa predstavil ako herec!

Liptov patrí medzi najkrajšie regióny Slovenska, o tom niet pochýb. Ešte lepšie ale je, že to tam žije a neustále sa niečo deje. Uplynulý víkend divadlu, presnejšie predstaveniam pre deti. Jednou z hviezd, ktoré sa deťom predstavili, je aj moderátor Krimi Novín televízie JOJ, Pavol Michalka.

Na Liptove sa rozhodlo priblížiť divadlo deťom šesť hereckých súborov. Pod holým nebom si mohli pozrieť najkrajšie rozprávky veľkí aj malí. Od Liptovského Jána až po Hrabovskú dolinu to štyri dni znelo i voňalo človečinou v podobe divadelnej klasiky. Kto by ale čakal, že jedným z hercov bude moderátor relácie, ktorá má od rozprávok pre deti poriadne ďaleko.

Za prítomnosťou Paľa Michalku z Krimi Novín bolo v prvom rade to, že je bábkoherec, no dôležité je aj posolstvo celej akcie. „Je zvláštne, keď prídeš hrať do škôlky alebo školy a opýtaš sa ich, či boli v divadle a z tridsiatich sa ti dve-tri ozvú, že áno," povedal tak trochu so smútkom Paľo Michalka.

Paľo má k rozprávkam veľmi blízko:

​V spolupráci s televíziou JOJ a detským kanálom Jojko sa tak Liptáci rozhodli s touto smutnou pravdou čosi urobiť. Keď neprídu deti do divadla, musí prísť divadlo za deťmi. Okrem Paľka Michalku sa predstavili aj ďalší zapálení herci, napríklad aj sympatická ježibaba. Tá sa vyznačuje tým, že je hereckou i životnou partnerkou jojkárskeho moderátora. Niet divu, že niekedy majú obaja problém odlíšiť súkromie od reality. „Tá striga, to sa nasmeješ tak, že ani nevieš, ako ti deň ubehne," hovorí Paľo o veselom živote so svojou manželkou, tiež bábkoherečkou.

Hrať pre deti je vždy veľká výzva, hlavnou úlohou je preto najmä zaujať. „Detský divák neodpustí nič, jeho keď nudíte, sa otočí a pôjde inam," pomenoval fakt bábkoherec Lukáš Maťufka. Takých momentov však bolo minimum a keď odišli, tak len za iným divadlom. „Toto je super akcia, lebo ste v prírode, môžete sa tu zabaviť a trošku viac sa spoja tí rodičia s deťmi, čo nestíhajú počas školského roka," pochvaľoval si aj Juraj Hajdin, reportér TV JOJ. Kto nestihol zažiť divadlo v prírode, nemusí o rozprávkach len snívať, pretože za rodičmi a deťmi prídu opäť o rok.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie