Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Veľký deň Jakubka Navaru! Jeho mama Dominika vyzerala ako princezná!
Zdielať na

Veľký deň Jakubka Navaru! Jeho mama Dominika vyzerala ako princezná!

Archívna reportáž

Malý Jakubko Navara má presne tri mesiace. Už len to by bol iste dôvod na oslavu, z nemohúceho novorodenca je už vnímavé bábätko. Dominika Cibulková si povedala, že nastal aj vhodný čas na to, aby nechala svojho syna pokrstiť.

Od svadby Dominiky Cibulkovej ubehli už štyri roky. Prekrásny obrad s prominentnými hosťami sa konal v Martinskom dóme, čo len potvrdilo, že naša najúspešnejšia tenistka má konzervatívne korene. Aj svojho syna sa rozhodla zasľúbiť katolíckej cirkvi.

V nedeľu Dominika zverejnila v instastories pár fotiek, z ktorých sa dá pochopiť, že slnečný septembrový deň bude navždy zapísaný v kronike života malého Jakubka. Ako inak, Dominika nezahodila takúto príležitosť vyzerať opäť raz oslnivo.

Pre Jakubka sa Dominika rozlúčila s profi kariérou:

"Jakubkov prvý veľký deň je tu," napísala k fotke s rozkošnou bielou košieľkou s vyšitými iniciálkami J.N. doplnenými krásnymi belaso-bielymi topánočkami. No ešte ohurujúcejší outfit zvolila mama Dominika. Plisované šaty v jemnučkej orgovánovej fialovej farbe, hlboký V výstrih, no najmä perlová čelenka s rafinovanou sieťou spravili z tenistky priam princeznú - nevestu.

​Samozrejme, nemohol chýbať ani dokonalý makeup od vizážistu celebrít, Patrika Veselého, ktorého možno nazvať aj Dominikiným dvorným "maskérom". "Och, bože, s makeupom od Patrika sa zdá, že som použila filter, no žiadny tu nie je. Dnes so mnou spravil zázraky," napísala nadšená mama malého Jakubka. Líčeniu v prírodných farbách skutočne niet čo vytknúť a nemožno sa Cibulkovej čudovať, že pridala hneď celú sériu fotiek. Dych ale vyrazila aj záberom na miesto slávnosti - výzdobu nechala na profesionálov a tí stvorili skutočne umelecké dielo plné bielych kvetov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie