Skoro jasno
22°
Bratislava
Dominika Cibulková ukázala svoju luxusnú obývačku! V čom to ale je Jakubko?!
Zdielať na

Dominika Cibulková ukázala svoju luxusnú obývačku! V čom to ale je Jakubko?!

Archívna reportáž

Asi nikto by nečakala, že Dominika Cibulková bude pri svojich zarobených miliónoch a záľube v luxuse obývať skromný bytík v paneláku. Luxusný strešný mezonet v centre Bratislavy ukazuje len vzácne, naposledy to bola detská izba, ktorú s dizajnérkou zariaďovali. Teraz dovolila nakuknúť do obývačky.

Lesklé biele skrinky, tmavá drevená podlaha, dizajnový konferečný stolík zo špeciálne upraveného dreva, obrovský biokrb, knižnica cez celú stenu, ale aj spomienka na titul Majsterky sveta roku 2016 zo Singapuru v podobe zarámovaných momentiek. K tomu moderný gauč v prírodnej farbe a v pozadí sa črtajúci obrovský portrét Dominiky a schody na poschodie luxusného bytu. Cibulková si rozhodne nežije zle.

Okrem nahliadnutia do obývačky ale pozornému oku v jej instastories iste neušli ešte dvaja veľkí miláčikovia našej najúspešnejšej tenistky. Malý štvornohý chlpáč a pod knižnicou spinkajúci Jakubko.

Nahliadnite do Dominikinej domácnosti:

​No niečo sa môže zdať zvláštne. Hoci pri chlapčekovi nikto nie je, jeho postieľka sa húpe v pravidelnom rytme. Dominika si totiž zadovážila samohojdacie lehátko a nevie si ho vynachváliť. "Ďakujeme za super tip," vyznáva sa z dobrej kúpy totálne nadšená mamička trojmesačného syna.

Dominika chce pre svojho synčeka to najlepšie, ako azda každá mama:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Being full time mama and we still continue to live our lives to the fullest ???

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Hoci sa podobné zariadenia nepozdávajú mnohým mamičkám, ktoré preferujú neustálu prítomnosť bábätka pri alebo na svojom tele, Jakubko je zjavne veľmi spokojný. Tuho spinká a mama zatiaľ môže riešiť svoju prácu v jej tenisovej škole. Zrejme budú všetky matky súhlasiť, že nech už je prostriedok akýkoľvek, dôležité je dosiahnutie cieľa - spokojné a vyspinkané bábätko. Podobne je na tom totiž automaticky aj jeho mama, čo Dominika pri všetkých svojich aktivitách nepochybne potrebuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie