Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Britney v boji o slobodu pritvrdzuje! TENTO odkaz jej otca je ale nemilosrdný!
Zdielať na

Britney v boji o slobodu pritvrdzuje! TENTO odkaz jej otca je ale nemilosrdný!

Archívna reportáž

Vzťahy medzi rodičmi a deťmi nebývajú vždy ideálne. O tom by mohla dlho rozprávať aj hviezdna speváčka Britney Spears, ktorá sa preslávila už ako mladučká v deväťdesiatych rokoch minulého storočia. Odvtedy ubehlo veľa času, ale do zabudnutia neupadla. A to hlavne vďaka jej nespočetným aféram.

Sláva a tlak poznačili psychiku dnes už 38-ročnej Britney Spears natoľko, že sa vraj oddala drogám, alkoholu a liekom na depresiu. A to je naozaj vražedná kombinácia, ktorej podľahla nejedna celebrita. Vrcholom bolo, keď si v slabej chvíli pred 13 rokmi oholila hlavu.

Verejnosť sa začala obávať o jej život a schopnosť byť za neho zodpovedná.Túto situáciu musel riešiť súd. Jej dvoch synov zveril do opatrovníctva ich otca, tanečníka Kevina Federlinea a bankový účet Spearsovej otcovi, ako poručníkovi. Stalo sa tak v roku 2008 a trvá to dodnes.

Boj o Britney trvá už nekonečne dlho:

​Britney Spears však má pocit, že ju otec vykorisťuje, a preto by sa rada dostala opäť k svojim peniazom, ale aj k moci nad svojím životom, píše portál Daily Mail. Má aj v tomto smere podporovateľov. Na sociálnych sietiach založili kampaň #FreeBritney, čo po znamená „Osloboďte Britney“. Členovia tejto skupiny chodia protestovať pred súdnu budovu, keď tu prebiehajú pojednávania v tejto kauze.

Zvláštne príspevky Britney na Instagrame sú už povestné:

Podporujú ju aj celebrity ako Cher, či Miley Cyrus, čo Britney veľmi oceňuje. Britney je dokonca ochotná pristúpiť na iného poručníka, pokiaľ by ju súd neuznal v tomto smere za svojprávnu, len aby to nebol jej otec. Tomu sa to nepáči a snaží sa vynútiť, aby boli časti prípadu jej dcéry dokonca zapečatené. "Samotná Britney je výrazne proti snahe jej otca, aby bolo jej súdne trápenie schované kamsi do truhlice ako rodinné tajomstvo," uvádzajú právni zástupcovia speváčky. Jej otec reaguje príkro: "Celý svet nie je nič do toho, ako to bude. Súd a jej blízki rozhodnú, čo je pre Britney najlepšie". Zdá sa len, že o tom, čo je pre speváčku najlepšie vedia všetci viac, ako ona sama.

Súvisiace články

Najčítanejšie