Oblačno
21°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Príšerné hodnotenie Karla Gotta a Ivanine slzy! Osud niesol TAKTO statočne sám maestro!
Zdielať na

Príšerné hodnotenie Karla Gotta a Ivanine slzy! Osud niesol TAKTO statočne sám maestro!

Archívna reportáž

Hoci má nejeden človek pocit, že počas 60 rokov kariéry Karla Gotta o ňom bolo známe už úplne všetko, po zhliadnutí celovečerného dokumentu s názvom Karel zrejme budú mnohí prekvapení. To bol nepochybne aj zámer tvorcov, ale aj samotného nesmrteľného maestra a jeho manželky.

Postupne sa na povrch dostávajú detaily z filmu, výrazne tomu napomohli zatiaľ dve upútavky, ktoré tvorcovia vyslali do sveta. Stačia dve minúty, aby bolo každému jasné, že film zaručuje nielen zábavu, ale aj momenty hlbokého dojatia a smútku.

Ako sa premiéra blíži, aj aktivita Ivany Gottovej sa pomaly stupňuje. Najnovšie pridala na Instagram čerstvú upútavku na film o jej zosnulom manželovi.

Pomaly to bude rok, čo Karel Gott navždy odišiel:

​"Milí priaznivci, som nesmierne rada, že vám môžeme predstaviť oficiálny trailer k filmu Karel. Verím, že na vás dokáže aspoň čiastočne preniesť obrovskú otvorenosť a lásku, s ktorou film vznikal," napísala Ivana fanúšikom svojho manžela. Vo filme nahliadnu diváci do súkromia a života Karla Gotta a prežijú s ním aj také momenty, ako je oznámenie o smrtiacej diagnóze. "Keď sa otvoria dvere, nefňukáme," hovorí Karel stojac pred ordináciou svojej zdrvenej manželke.

No podstatnú časť filmu tvoria aj úsmevné momenty, napríklad čítanie zo školskej knihy spred vyše 60 rokov. "Začína to v roku 1961. Absolútne zlá pracovná morálka, dvojka zo správania a štvorka z usilovnosti," prečítal kronikár záznam a Karel sa len chytal za hlavu, kým Ivana sa smiala. Súdiac podľa komentárov, mnohí sa rozplakali už pri upútavke. Aký bude celý film sa dozvedia už o mesiac, 15. októbra.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie