Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bagárová na rande s partnerom, ten jej položil OTÁZKU! No jej REAKCIU nikto nečakal!
Zdielať na

Bagárová na rande s partnerom, ten jej položil OTÁZKU! No jej REAKCIU nikto nečakal!

Archívna reportáž

Dobre to poznajú všetky páry. V stave bezhlavej zamilovanosti si vedia len ťažko predstaviť, že raz to také vášnivé už nebude. O to dôležitejšie je vzťah pestovať, o to viac po narodení dieťaťa, keď sa partneri dostávajú prirodzene na druhú koľaj. Nikdy ale netreba nad láskou zlomiť palicu, niekedy stačí aj malé rande.

V časoch, keď by už mohla iskra lásky vo vzťahu pomaličky hasnúť, treba spozornieť. Najmä pri deťoch to niektorí prehliadnu a zrazu je koniec. To zjavne nechce dopustiť Monika Bagárová so svojím partnerom Makhmudom Muradovom. Sú spolu síce len tretí rok, no ponorka vie prísť aj po roku. A tak nenechali nič na náhodu.

Monika sa na Instagrame pochválila, že so svojou láskou, otcom malej Rumie, sa vybrali na rande. Aspoň pár hodín času, keď sú spolu len dvaja, je rozhodne na nezaplatenie.

Pozrite si jednu z Monikiných piesní:

V prípade Moniky a Macha, ako znie zápasníkova prezývka, je spoločný čas o to vzácnejší, že bojovník je aktuálne v intenzívnej fáze prípravy na zápasy MMA. "Dvojhodinové rande," napísala veľavravne Monika k zaľúbenej fotke. No oveľa viac prekvapil svojou otázkou Makhmud: "Kto bude platiť ten účet, láska?" Nezaprel v sebe "vtipálka", lebo je jasné, že od svojej krásnej partnerky by to zrejme nikdy nežiadal. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Rande ♥️ #dvouhodinovyRande #MamkaTatka

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

Monikina odpoveď aj tak prekvapila. "Vieš, že nie som “žgržlavá” a rada ťa pozvem," zadrela s rehotajúcimi sa smajlíkmi Monika. Narážala pritom aj na Muradovu nedokonalú výslovnosť, nakoľko pochádza z Uzbekistanu. Pochopiteľne, aj pod touto veselou výmenou sa našlo pár komentujúcich bez väčšieho zmyslu pre humor, ktoré sa pustili do poúčania, ako to má byť. Ešteže uzemnil Mach aj tie: "Ľudia, to boli len žarty. My predsa vždy utekáme". Na to sa už rozhodne nikto nemohol zdržať smiechu, lebo takáto párik "Bonnie a Clydea" si asi nikto nepredstavuje. Skvelé je, že sa spolu stále smejú, to je pre dobrý vzťah základ. A rande je výborný bonus.

Súvisiace články

Najčítanejšie