Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Brenda z Beverly Hills 902 10 v poslednom štádiu rakoviny našla potešenie v TEJTO aktivite!
Zdielať na

Brenda z Beverly Hills 902 10 v poslednom štádiu rakoviny našla potešenie v TEJTO aktivite!

Kontroverzná americká herečka, pochádzajúca z Memphisu, Shannen Doherty alias Brenda z Beverly Hills 90210, rozhodne nepatrila medzi veľmi obľúbené celebrity. Mohla si však za to sama svojím údajne arogantným správaním voči kolegom, či filmovému štábu, s obľubou medializovaným. Nevydržali jej ani tri manželské vzťahy. Drží sa jej ale niečo, čo by nikto nechcel.

Hoci sa zdalo, že rakovina prsníka, s ktorou 49-ročná Shannen Doherty v minulosti potýkala, vďaka liečbe ustúpila, netešila sa veľmi dlho. A to aj napriek tomu, že sa boji proti rakovine sa dala aj na zdravý spôsob života, vrátane stravy. K tomu si prizvala známeho odborníka na vegánsku stravu, Orena Zoyu, ktorý ju zasvätil do tajov chutnej tejto kuchyne.

Žiaľ, tento rok sa jej choroba napriek všetkej snahe vrátila, a to v najvyššom, štvrtom štádiu, postihujúcom už aj ďalšie orgány tela. Ona ale svoj boj s chorobou nevzdáva. Vie si užiť života a možno to je práve ten najlepší liek.

Vo februári Shannen oznámila, že choroba sa vrátila, žiaľ, aj s väčšou silou:

Najnovšie sa s priateľkou z brandže, 43-ročnou herečkou Sarah Michelle Gelar, známou ako upírmi obávanou premožiteľkou Buffy, zabávala v rámci akéhosi "vínnej výzvy". "Víkendy obvykle trávime so Shannen, no nakoľko tento rok už pozostáva žúr len z nás dvoch, prečo nevyskúšať vínnu výzvu. My sme žúr!" napísala Sarah a Shannen videjko s radosťou zdieľala.

Po vzore Cameron Diaz a jej priateľky si aj tieto dve kamarátky na trávniku podávali ústami v krkolomnej pozícii pohár vína, snažili sa z neho napiť a dobre sa pritom zabávali. Čo na tom, že polovica sa vyliala na hruď Sarah. Hlavné je, že aj Shannen, ktorej život je, žiaľ, neustále v ohrození, sa dobre pobavila a aspoň na chvíľu zabudla na ničivú pliagu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie