Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hollywoodska hviezda má novú lásku! Dostalo ju jeho POVOLANIE!
Zdielať na

Hollywoodska hviezda má novú lásku! Dostalo ju jeho POVOLANIE!

Archívna reportáž

Katie Holmes síce nie je typicky prvoplánová hollywoodska kráska, no o obdivovateľov nemala vôbec núdzu, možno práve vďaka tomu. Ambiciózne dievča z amerického Toleda sa dostalo do povedomia verejnosti najmä manželstvom s Tomom Cruisom a tejto nálepky sa už asi úplne nezbaví. No, našťastie, sú muži, ktorí zo slávneho predchodcu komplexy nemajú.

Katie Holmes síce nie je hviezda hlavných postáv v najväčších trhákoch, no jej kariéra funguje neustále celkom úspešne. Menej slávne je na tom ale na poli vzťahov, možno aj preto, že obvykle si vyberala medzi hereckými kolegami. Po rozchode s hercom a hudobníkom Jamiem Foxxom je na obzore nový partner, píše portál Hellomagazine.

Síce ide opäť herca, aj keď len príležitostného. Zaujímavejší je ale vďaka svojmu hlavnému povolaniu - živí sa ako šéfkuchár. A nakoľko láska prechádza cez žalúdok aj u hviezd, ktoré sú celý život na diéte, 41-ročnáí Katie sa vraj skutočne zamilovala.

Vzťah s Tomom Cruisom skončil príšerne, doteraz sa hovorí o spore o dcéru Suri:

​Už meno jej nového milého, Emilio Vitolo, naznačuje jeho taliansky pôvod z otcovej strany. Exotické črty tváre má ale po mame, pochádzajúcej z Peru. Rodinný podnik, kde pracuje, je známa newyorská reštaurácia Emilio´s Ballato v SoHo, ktorú kúpil v deväťdesiatych rokoch jeho otec. Emilio svoju prácu miluje natoľko, že ju takmer ani neopúšťa. Aj nejedno zo stretnutí s Katie sa konalo v tejto reštaurácii.

Najnovší film herečky je nakrútený podľa bestselleru:

Vďaka svojej práci sa 33-ročný šéfkuchár priatelí s mnohými známymi osobnosťami, obľubujúcimi špičkové menu a prostredie reštaurácie. Hovorí sa o menách ako Denzel Washington, Whoopi Goldberg, Justin Bieber, Rihanna, Obamovci a ďalší. Varenie ho skutočne veľmi baví a nakoniec, je to aj to, čo ho preslávilo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Man About Town Trowback

Príspevok, ktorý zdieľa Emilio Vitolo (@emiliovitolo),

Pre svoje gastronomické umenie sa dostal i na obálky popredných amerických gurmánskych časopisov. Teraz to však bude skôr jeho nová láska, pre ktorú bude pre verejnosť zaujímavý. Už len aby s tým bol vyrovnaný.

Súvisiace články

Najčítanejšie