Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Veľké sklamanie! Ivana Gottová už musela pristúpiť k najobávanejšiemu kroku!
Zdielať na

Veľké sklamanie! Ivana Gottová už musela pristúpiť k najobávanejšiemu kroku!

Archívne video

Pomaly nie je sféra, či dokonca ani jediný človek, ktorého by sa nejako nedotkli opatrenia spojené s pandémiou koronavírusu. No azda najviac trpí kultúra a umelci. Mesiace bez práce a mizerné vyhliadky skutočne nepridávajú na optimizme. Ak si na jar všetci mysleli, že jeseň už bude v pohode, veľmi sa mýlili. Už to vie aj Ivana Gottová.

Druhá nepríjemná správa v priebehu týždňa. Najprv musela vdova po geniálnom Karlovi Gottovi priznať, že jednoducho nestíhajú vydať knihu v sľubovanom termíne. Nahromadilo sa príliš veľa materiálu, z ktorého bolo treba vyberať, aby bola kniha taká, akú si Karel predstavoval. A tak sa z jesene presunulo vydanie až na marec budúceho roka.

Medzitým však Ivana prišla s dobrou správou. Premiéra filmu Karel, ktorého hlavnou hviezdou je, pochopiteľne, osobne maestro, ostáva nezmenená - diváci sa naň môžu tešiť presne o mesiac, 15. októbra.

Výročie úmrtia Karla Gotta sa blíži:

​No aj v tomto prípade síce môže Ivana a produkcia mieniť, ale aj tak možno korona bude meniť, vzhľadom na kritickú situáciu u našich západných susedov. Isté je, že už zasiahla v prípade mega koncertu na počesť zosnulého Karla. "Z dôvodu neistého vývoja situácie ohľadom šíriaceho sa ochorenia COVID-19 sme sa rozhodli presunúť oba plánované termíny na jún budúceho roka. Veľmi nás toto rozhodnutie mrzí, ale nakoľko nám ide najmä o zdravie nás všetkých, usúdili sme, že presunutie termínu bude bezpečnejšie," napísala Ivana na Instagram, ktorý si prednedávnom založila po tom, čo Karlov oficiálny zablokovali.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Vážení a milí, vím, jak moc jste se na vzpomínkové koncerty Pocta Karlu Gottovi v pražské O2 areně těšili. Z důvodu nejistého vývoje situace ohledně šířícího se onemocnění COVID-19 jsme se rozhodli přesunout oba plánované termíny na červen příštího roku. Velmi nás toto rozhodnutí mrzí, ale protože nám jde především o zdraví nás všech, usoudili jsme, že přesunutí termínů bude přeci jen bezpečnější. Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nové termíny a není třeba je vyměňovat. Platí následovně: Vstupenky z 15. 12. 2020 platí na nový termín 5. 6. 2021 Vstupenky z 16. 12. 2020 platí na nový termín 6. 6. 2021 Děkuji za pochopení a přeji vám pevné zdraví, vaše Ivana ♥️

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency),

Všetky zakúpené vstupenky ostávajú v platnosti, kto mal lístky na 15. decembra, mal by si v kalendári označiť termín 5. júna, kto sa na koncert Pocta Karlovi chystal 16. decembra, jeho termín bude 6. jún. Všetko ostatné platí. Podľa komentárov všetci toto rozhodnutie chápu, napokon, iná možnosť ani nie je. Ostáva veriť, že do júna sa svet pliagy zbaví.

Súvisiace články

Najčítanejšie