Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
FOTOGALÉRIA: Krst Cibulkovej syna! Prekrásny chlapček obklopený luxusom!
Zdielať na

FOTOGALÉRIA: Krst Cibulkovej syna! Prekrásny chlapček obklopený luxusom!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková má za sebou nezabudnuteľnú nedeľu. Dala pokrstiť svojho synčeka Jakubka, takmer na deň presne na jeho tri mesiace. Pochopiteľne, udalosť sa vyznačovala absolútnou dokonalosťou a luxusom, ako je už u tenistky zvykom.

Samotný krst synčeka Dominiky Cibulkovej a Michala Navaru sa konal v Dóme sv. Martina, teda presne na tom istom mieste, kde si rodičia chlapčeka povedali pred niečo vyše štyrmi rokmi ono záväzné "áno". "Pred štyrmi rokmi som v katedrále povedala áno životu s tebou, o štyri roky neskôr tu krstíme nášho syna. Boh sa o nás stará dobre," okomentovala sériu fotiek Dominika.

Rovnako, ako svadba, aj krst vyšperkovala Dominika do dokonalosti. Lepšie povedané, ani nie tak Dominika, ako svadobná agentúra, ktorú si na to najala.

V Dóme sv. Martina sa Dominika vydávala:

​Samotný dóm je krásny aj bez úprav, hlavnú prácu preto agentúra odviedla na nábreží Dunaja, kde pre Dominiku pripravili slávnostnú tabuľu a výzdobu v prekrásnej bielej, s nespočítateľným množstvom kvetom. Zdá sa, že je to Cibulkovej obľúbené miesto, mala tam aj "baby shower", teda oslavu pred pôrodom.

Krstnou mamou Jakubka sa stala Dominikina najlepšia kamarátka Broňa Borovičková, krstným otcom Andrej Kusalík. Všetci boli ako "zo žurnálu", no najočarujúcejšia bola práve mama Dominika a najmä malý Jakubko. Prekrásne fotografie zdokumentovali celú udalosť a nečudo, že sa tenistka rada podelila.

Súvisiace články

Najčítanejšie