Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Cibulková konečne povolila komentáre! TAKÉTO reakcie na jej video možno ani nečakala!
Zdielať na

Cibulková konečne povolila komentáre! TAKÉTO reakcie na jej video možno ani nečakala!

Archívna reportáž

Naša historicky najúspešnejšia tenistka si je dobre vedomá toho, že na každého jej fanúšika sa iste nájde aspoň jeden hejter. Nepochybne si z toho ťažkú hlavu nerobí, napokon, tento "úspech" si zabezpečila sama neraz poriadne provokatívnymi príspevkami zo svojho luxusného života. Aby ale nebola konfrontovaná so záplavou kritiky úplne priamo, spravila jednoduchý ťah - znemožnila komentovanie pod jej príspevkami na sociálnej sieti.

Biely kožuch z "opice", za ktorý zožala Dominika obrovskú kritiku v roku 2018 patril k jej najväčším škandálom. Hoci ona tvrdila, že je z kozy, nijako tým verejnosť ani ochranárov neobmäkčila. To ale ešte bolo nič oproti jej neoprávnenému zaočkovaniu sa proti covidu v januári tohto roku a podobne výrazne pohoršila verejnosť aj následnou dovolenkou na Maldivách v čase najtvrdšieho lockdownu na Slovensku.

Niet pochýb, že ak by pri záplave fotiek z luxusu v raji na Zemi umožnila komentovanie, bola by to drsná znôška kritiky. A tak si zvolila radšej cestu sladkej nevedomosti, že to asi nebude až také strašné s názorom verejnosti na jej bezproblémové cestovanie aj vďaka neoprávnenému očkovaniu.

Kvôli synčekovi ukončila profi kariéru, teraz môže športovať s ním:

​Hoci už odvtedy uplynuli pomaly dva mesiace, až doteraz boli, okrem jedného reklamného, všetky jej príspevky uzamknuté pre komentovanie. Teraz ale zverejnila videjko, z ktorého je zjavne sama taká nadšená, že sa nebála pridať ho otvorené aj pre názory verejnosti. "Môj statočný chlapček. Má len 10 mesiacov a už jazdí na bicykli," okomentovala Cibulková fotku, kde ide na dámskom ružovom bicykli a vpredu má v sedačke Jakubka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Jakubko si jazdu centrom Bratislavy zjavne dočista užíval a ak má Dominika nejakú zbraň, ktorou odzbrojí každého hejtera, je to jednoznačne jej rozkošný synček. A tak sa stalo, že pod fotkou a videom pribúdali výlučne nadšené a pozitivíne komentáre, čo možno ani samotná Cibulková nečakala. Ale ako by sa dala napísať niečo "sprosté" k záberom šťastnej mamy s jej krásnym bábätkom. Akurát, že zjavne to zas Dominika nechce preháňať a ďalší príspevok už opäť uzamkla. "Statočný chlapec, ako jeho mama," napísala k ďalším dvom fotkam zjavne nie až tak statočná Dominika. Alebo len jednoducho nemá náladu komunikovať, čo sa jej asi nedá čudovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie