Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Z kreditky mu mizne dvestotisíc mesačne! Slávny herec je zúfalý z manželky, rozvod stále nie je ukončený!
Zdielať na

Z kreditky mu mizne dvestotisíc mesačne! Slávny herec je zúfalý z manželky, rozvod stále nie je ukončený!

Archívna reportáž

Otec šiestich detí, milovník exotických žien a najmä jeden z najlepších hercov v histórii filmu, aj tak by sa dal v stručnosti opísať 77-ročný Robert De Niro. Deti má s tromi ženami, no len s dvomi z nich vstúpil aj do manželstva. Aktuálne sa ale už druhý rok snaží rozviesť s herečkou, speváčkou a filantropkou Grace Hightower. A je to poriadne drahý špás.

Slávny hollywoodsky herec Robert de Niro (77) požiadal zhruba pred dvomi rokmi o rozvod s Grace Hightower (66). Rozvodové konanie sa ale preťahuje, čo stojí herca ovenčeného Oscarom nermalé peniaze, píše portál Daily Mail. Tento stav zjavne vyhovuje jeho manželke, na jej osobné výdaje totiž z manželovho účtu míňa horibilné sumy. Manželia už spolu nebývajú niekoľko rokov, ale od podania žiadosti o rozvod musí herec manželke platiť mesačne v prepočte cca 80 000 eur, ale ona utráca v prepočte takmer 200 000 eur, voči čomu sa de Niro súdne ohradil. Herec vraj kvôli tomu musí pracovať neprimerane veľa vzhľadom na jeho vek.

Robert de Niro vraj musí brať pomaly všetky úlohy, ktoré sa mu ponúkajú. Filmuje podľa slov jeho advokátky až 6 dní v týždni po dobu 12 hodín denne, aby mohol zaplatiť manželke požadované peniaze. "Už má sedemdesiatsedem rokov. Miluje svoju prácu, ale nemal by byť nútený pracovať v takom záprahu," argumentuje. Advokát jeho manželky Grace Hightower zas tvrdí, že požadované peniaze z jej strany sú primerané. Peňazí má podľa neho De Niro dosť, keď si môže dovoliť investovať milióny dolárov napríklad do jeho luxusného sídla v Montauku. De Niro vlastní aj TV spoločnosť Canal Productions, hotel Greenwich, sieť reštaurácií Nobu Sushi a Tribeca Grill, peniaze získava aj vďaka jeho filmovému festivalu Tribeca. Je ale pravda, že posledný rok mu veľmi veľa kvôli pandémii a obmedzeniam nevynášajú.

De Niro žije stále veľmi aktívne, vybral sa aj na Machu Picchu:

​Sudcovi v rozvodom spore sa ale zrejme vysoké mesačné výdavky manželky De Nira aj tak veľmi nepozdávajú. "Uvedomte si, že toto nie sú bežné výdaje," prehlásil totiž triezvo. Jeho rozhodnutie však nie je známe, pravdepodobne sa spor bude ťahať ešte ďalej. Grace Hightower v pôvodnej manželskej zmluve súhlasila, že jej bude po rozvode stačiť byt v hodnote 6 miliónov dolárov, 500 tisíc dolárov v hotovosti a výživné pre ňu vo výške 1 milióna dolárov ročne. Grace ale vycítila možnosť, ako vytrieskať ešte väčšie peniaze a pustila sa do veľkého rozhadzovania. Pochopiteľne, nechce zľaviť z vysokého životného štandardu, ktorý jej počas manželstva slávny herec zabezpečoval.

​Grace Hightower má s De Nirom dve deti. Syna Elliotta (23) a dcéru Helen Grace (9), tú ale porodila náhradná matka. S Robertom sa spoznala v Londýne v roku 1987. Kvôli nej opustil svoju partnerku s dvomi deťmi. Do manželstva vstúpili až v roku 1997, ale po dvoch rokoch podal de Niro žiadosť o rozvod. Časom však došlo k zmiereniu manželov a v roku 2004 na dôkaz lásky obnovili svoj svadobný sľub pred najbližšími priateľmi, ako Meryl Streep, Ben Stiller či Martin Scorsese. Napokon v roku 2018 podal De Niro žiadosť o rozvod opäť. "Niekedy veci nefungujú tak, ako by ste chceli," prehlásil zdroj z jeho blízkosti v súvislosti so vzťahom manželov. O tom, že by bola za tým nejaká iná žena, sa nevie, hoci je známe, že de Niro mal veľkú slabosť na ženy, najmä ak boli afroamerického pôvodu, románik mal aj s krásnou Naomi Campbell.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie