Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Neuveriteľná premena Madonninej dcéry! Tromfla v TEJTO podobe aj krásnu mamu?
Zdielať na

Neuveriteľná premena Madonninej dcéry! Tromfla v TEJTO podobe aj krásnu mamu?

Archívna reportáž

Už to bude takmer 37 rokov, čo speváčka Madonna v pravidelných intervaloch šokuje verejnosť svojimi necudnými pózami, kontroverznými vyhláseniami či veľkolepými a výstrednými vystúpeniami. Zatiaľ ju z jej pomysleného trónu nezosadila žiadna iná žena šoubiznisu, a zdá sa, že sa do starého železa napriek jej veku ani zďaleka nepatrí. Avšak dalo by sa hovoriť o jednej konkurencii, aspoň čo sa týka vzhľadu a erotického fluida okolo svojej osoby, a tou je jej vlastná dcéra Lourdes.

Dcéra kráľovnej popu, speváčky Madonny pre nedávne vydanie magazínu Vanity Fair prezradila celkom prekvapivé informácie o svojej slávnej mame a tiež to, kto bol jej prvým skutočným frajerom počas štúdia na umeleckej škole. Rozhovor dopĺňali celkom odvážne umelecké fotografie, na ktorých sa Lourdes Leon (24) pozerá do objektívu rovnako zvodne ako kedysi jej mama Madonna. Je zrejmé, že prominentú dcérku už prestal baviť život v tieni slávnej mamy a hľadá si vlastné miesto na výslní šoubiznisu.

Azda iba omylom by sa táto mladá slečna nestala v živote umelkyňou či aspoň osobnosťou svetového šoubiznisu, keď jej v žilách koluje krv jednej z najikonickejších speváčok vôbec a sexi otca, osobného trénera a herca Carlosa Leona. A nakoľko sa pozornosti sama veľmi nebráni, bolo iba otázkou času, kedy sa objaví na titulke tých najvychytenejších svetových magazínov. A práve pre Vanity Fair sa rozhodla táto profesionálna tanečnica a modelka porozprávať, aké má do budúcna plány a aké je byť dcérou Madonny. Priznala, že ju matka odmalička tlačila do tanca a s lekciami baletu začala už ako 3-ročná. "Moja mama sa do toho naozaj oprela, hneď ako uvidela, že je v tom potenciál," prezradila Lourdes útržky z detstva s ambicióznou mamou. 

Takéto rozkošné boli Madonine deti, Lourdes a Rocco pred 11 rokmi:

Neskôr ju prihlásila na jednu z najelitnejších škol múzických umení na newyorksom Manhattane, Fiorello H. LaGuardia, kde okrem iného stretla aj svojho prvého frajera. Bol ním herec Timothee Chalamet (25), ktorý už v mladom veku zaznamenal veľké úspechy s jeho výkonmi vo filmoch Malé ženy, Lady Bird či vo filme od legendárneho Woodyho Alena, Daždivý deň v New Yorku, kde si zahral po boku Seleny Gomez či Jude Lawa. "Veľmi ho uznávam, niečo sme spolu aj mali. Bol to môj prvý frajer," priznáva intímnu informáciu dnes už dospelá žena, avšak stála čakajúca na svoju príležitosť. Lourdes totiž priznala svoj tajný sen stať sa herečkou a jedného dňa si zahrať v celovečernom filme úlohu kontroverznej Matky Terezy. 

Lourdes sa fotkami v prestížnom magazíne pochválila na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LOLA (@lourdesleon)

Lourdes tiež prezradila, že jej mama v skutočnosti nie je taká divoška, ako sa prezentuje na verejnosti. Najmä keď príde na darčeky, zvykne byť veľmi sklamaná, keď jej ľudia automaticky donesú nejaký výstredný dar či erotickú pomôcku. Mnohí si vraj myslia, že preto, že je Madonna, určite sa musí vyžívať v každej kontroverzii. "Ona naozaj čaká niečo pekné, niečo, čo bude môcť naozaj využiť, a nakoniec dostane kožený konský kondóm, či vodnú fajku v tvare penisu. Veď ona ani len nefajčí trávu," prezrádza o svojej slávnej mame Lourdes, ktorá sa sama snaží dostať do povedomia verejnosti ako modelka, bez väčších škandálov či kontroverzií.

​A o tom, že je v tom skutočne dobrá, svedčia aj fotografie od Adrienne Raquel, na ktorých pózuje v sexi ligotavej spodnej bielizni a svojej slávnej mame akoby z oka vypadla. To, či jej padne tento dar na úžitok, alebo naopak, bude na škodu, ukáže až čas a najmä jej herecký talent, ktorý azda už čoskoro bude môcť predviesť aj širokej verejnosti. Napokon, kolegyňa jej mamy, speváčka Beyonce, dokázala presadiť svoju dcéru iba jedným "štekom" v piesni natoľko, že si tento rok na poličke v detskej izbe mohla vystaviť cennú sošku Grammy. Zdá sa však, že Madonna je o poznanie prísnejšia a najmä kritickejšia mama a svojej dcére, zdá sa, napriek jej možnostiam a menu nič neuľahčuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie