Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Som ku**vsky cool! Dara sa sama TAKTO vychválila do nebies!
Zdielať na

Som ku**vsky cool! Dara sa sama TAKTO vychválila do nebies!

Archívna reportáž

Niet pochýb, že jedna z najdôležitejších lások, ktoré by mal človek počas života zažiť, je sebaláska. A úplne ideálne by malo patriť prvé miesto v srdci sebe samému. Ako sa hovorí, kto nemá rád seba, nebude mať rád nikoho. V tomto zmysle je jasné, že Dara má lásky na rozdávanie.

Dara ide prvú ligu v v šoubiznise Slovenska i Česka už takmer 40 rokov. Vyzerá fantasticky, finančne je úplne "zahojená", má úspech, má skvelú dcéru, muži ju obletujú. Má všetky dôvody na to, aby sa mala skutočne rada.

Dara sa rozhodne rada má. Napokon, dokazuje to takmer každou fotkou, kde sa svetu ukazuje v tých najlepších pózach, netajac radosť zo života. Prednedávnom sa ukázala aj úplne nahá a to by v jej veku spravila už asi máloktorá žena. No máloktorá tak aj vyzerá.

​No možno práve nezáleží tak na tom, ako to vyzerá, ale ako sa sám vníma a ako sa má rád. "To, že sa riešim nie je tajomstvom. Vychádza to z mojej podstaty a súvisí to aj s mojou profesiou, keď je človek pod drobnohľadom. Jasné, že veci ladím, pomáham im. Som ale bytostne presvedčená, že moje vylepšenia nie sú v rozpore so zdravým rozumom," napísala speváčka v obsiahlejšom príspevku na tému sebaláska.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dobre teda?. Keď už otvárame tie ženské témy...Okrem povzbudzujúcich komentov- pod mojim nedávnym postom, za ktoré díky?-si niektoré žienky neodpustili poznámku "tak tak, mať sa rada také aké sme- žiaden botox, plastiky"... ešte "Dara" tam chýbalo:)). Áno, chápem kam mierite?. Takto. Téma "mať sa rada" a ako PRESNE sa to myslí, je veľmi diskutabilné, v pohľade na vec relatívne, možno až relevantné:))☝??To, že sa riešim nieje tajomstvom. Vychádza to z mojej podstaty a súvisí to aj s mojou profesiou, kedy je človek pod drobnohľadom. Jasné že veci ladím, pomáham im. Som ale bytostne presvedčená, že moje "vylepšenia" niesú v rozpore so zdravým rozumom. A dôvod, prečo som niektoré podstúpila/podstupujem nemá NIČ spoločného s neláskou. Naopak:). Mojim cieľom nieje, nikdy nebolo poprieť Daru. Skôr vyhovieť jej túžbam. Väčie prsia dokážu žene zdvihnúť sebavedomie a aj v prípade môjho nosu, ktorý som si nechala "opraviť", išlo o vyriešenie rovnice fotogenickejšieho tvaru, nie získania väčšieho množstva sebelásky. V tvári nemám ŽIADNE výplne- ako mi stále niekto prisudzuje/vyčíta. Mám "naducané tváričky" aj keď schudnem tie svoje posuvné tri kilá, čo sa mi konečne podarilo až teraz. Pomalou, prirodzenou cestou navrátenia pravidelného pohybu a rozumného množstva tej správnej stravy späť, do môjho života:). Koronová, nedobrovoľná karanténa nás myslím poznamenala všetkých určitými váhovými zmenami?. A nie, nieje to preto že chcem byť chudá za každú cenu, ale každý sa cíti pohodlne na nejakej váhe a toto je tá moja, 55 kilová, v rámci 170 cm mojej výšky a všetkých aktivít, ktoré chcem s mojim telom realizovať a zvládať✨ Áno, medzi obočie *ONLY*si raz za tri mesiace nechávam pichnúť btx. Ostatné vrásky nechávam žiť v mieri?. A či sa vďaka tomu mám radšej ? Ani nie, ale prídem si viac fresh na pohľad:). A to je to, oč tu běží?✨?? Nemám dokonalú ani postavu, ani vlasy, ani tvár, ale viem, že som kurevsky cool:))) a že mám po mame a ockovi dobré srdce, slušnú intuíciu a ani moje talenty niesú k zahodeniu?. A to je dosť dôvodov k tomu, byť šťastná v Dare✨ YO a @bodys.ve sa pýtala, či je ten obklad na dome kameň alebo imitace, tak kameň, Vendulko:)???❣️

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Vysvetlila aj to, že hoci podstúpila aj nejaké vylepšenia, ako priznáva - v jej prípade sú to prsia a nos, nespravila to preto, že by sa v pôvodnej podobe nemala rada. "Väčšie prsia dokážu žene zdvihnúť sebavedomie a aj v prípade môjho nosu, ktorý som si nechala opraviť, išlo o vyriešenie rovnice fotogenickejšieho tvaru, nie získania väčšieho množstva sebelásky," vysvetľuje Dara svoje pohnútky.

​Priznala aj to, že počas karantény trošku nabrala, má vraj "posuvné tri kilá", ktoré miznú a zjavujú sa. No jej aktuálna váha, 55kg pri výške 170cm, je práve jej ideálna. "Nemám dokonalú ani postavu, ani vlasy, ani tvár, ale viem, že som kur**sky cool. A že mám po mame a ockovi dobré srdce, slušnú intuíciu a ani moje talenty nie sú na zahodenie. A to je dosť dôvodov k tomu, byť šťastná v Dare," napísala úprimne, hoci mnohým sa sebavedomý tón iste nebude páčiť. Obvykle ale práve tým, ktorí majú so sebaláskou problém. To Darin problém, našťastie, nie je.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie