Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Lucie Bílá potvrdila, že má COVID-19! No TÝMTO fanúšikov poriadne vytočila!
Zdielať na

Lucie Bílá potvrdila, že má COVID-19! No TÝMTO fanúšikov poriadne vytočila!

Archívna reportáž

V Česku koronavírus skutočne bujnie v tisícoch. Naši "bratia" prekročili dokonca už aj hranicu 2000 pozitívnych testov za jediný deň. Pochopiteľne, pri takom počte pribúda aj celebrít, ktoré nákaze neunikli. Hana Zagorová, Štefan Margita, Ladislav Frej či Ivana Andrlová. Najnovšie sa k nim pridala aj Lucie Bílá.

Ešte pred pár dňami 54-ročná Lucie Bílá len pomerne nejasne napísala, že koronavírus doľahol aj na ňu a musí byť v karanténe. Zároveň zrušila aj koncerty na najbližšie obdobie. Z jej slov sa ale nedalo s istotou vyčítať, či je tou nakazenou ona, alebo len bola v kontakte s niekým pozitívne testovaným. Už je to jasné.

Lucie Bílá sa ihneď po uvoľnení opatrení vrhla na to, čo má najradšej - kontakt s ľuďmi, koncertovanie, dokonca prevzala záštitu aj nad športovou akciou organizovanou jej priateľom Radkom Filip. A niekde počas tejto cesty prišla do kontaktu s nakazeným človekom.

Lucie Bílá je k svojim fanúšikom veľmi úprimná:

​Nepovedala, či vie presne, od koho koronavírus získala, no priznala, že sa v jej prípade pozitivita rozvinula do choroby. "Nie som v karanténe, ale v izolácii. Ten výtržník okolo mňa len neprešiel, ale ma poriadne čapol," priznala sa v úprimnom videu na Instagrame. Vyzerá zjavne unavene, ale nie zničene, ako by človek v prípade choroby, ktorá je považovaná za najväčšiu hrozbu súčasnosti čakal.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Lucie Bílá vs. Coronáč 1:0 ?

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Lucie totiž mala zjavne šťastie a choroba má v jej prípade len mierny priebeh. "Môžem vám povedať svoju skúsenosť, že to je len blbá chrípka, ktorá sa dá prežiť a asi si na to treba zvyknúť, a len byť na seba opatrný," povedala s úsmevom niečo, s čím mnohí horlivo súhlasili, no niektorým tým poriadne dvihla tlak. Na COVID-19 len v Česku zomreli stovky ľudí, po celom svete takmer 700 tisíc. "Blbá chrípka" to zrejme nie je u každého a starší ľudia, ľudia s oslabenou imunitou či inými ochoreniami by iste nesúhlasili.

"Po tomto videu som rozčarovaná a sklamaná. To, že u vás to neskončilo s horším priebehom a hospitalizáciou neznamená, že váš sused na tom nemôže byť horšie," napísala jedna z komentujúcich. "Týmto tvrdením len podporujete tých, ktorí nechcú rešpektovať nariadenia na na truc rúško nenosia, čo mi príde od človeka, ktorý na jar rúška šil a snažil sa chrániť chorých a slabých, dosť smutné," skonštatovala ďalšia a podobných komentárov sa objavilo viacero. Drvivá väčšina ale Lucii držala palce a s jej názorom súhlasila. Zrejme každý potrebuje osobnú skúsenosť, aby napokon vedel, ako to v skutočnosti v jeho prípade bude.

Súvisiace články

Najčítanejšie