Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Monika Bruteničová je inšpiráciou pre tehuľky. Takto svedomito na sebe maká
Zdielať na
Šport

Monika Bruteničová je inšpiráciou pre tehuľky. Takto svedomito na sebe maká

Moderátorka Krimi novín Monika Bruteničová už o pár týždňov očakáva svoje prvé dieťatko. O svoje zdravie sa stará ukážkovo a poctivo sa pripravuje i na pôrod.

"Bude to chlapček a podľa všetkého Filipko," hovorí Monika. Tá sa na svoj prvý pôrod svedomito pripravuje. Napríkladi pilatesom. K tomu ju doviedla milovaná babička. "Vybavila mi to, a tak chodím cvičiť," vysvetľuje blondínka.

Aj s bruškom sa po cvičení pilatesu cíti výborne. Takto maká raz do týždňa. "Je to najmä na spevnenie svalstva, možno aj príprava na pôrod. Celá a ponaťahujem a na druhý deň si užívam svalovicu," hovorí.

"Vyzerá to jednoducho, ale na ten ďalší deň rozmýšľam, či som mala väčšiu svalovicu, keď som chodila do fitka alebo či pri tomto vizuálne jednoduchom pilatese," smeje sa.

Samotné cvičenie prospieva nielen Monike, ale aj jej trénerke. "Je krása s ňou spolupracovať, pretože ja si môžem vymyslieť hocijaký cvik a ona to poslušne urobí. Urobí, čo mi vidí na očiach," hovorí Monikina trénerka.

Spokojná so svalovicou

Monika má rada všetky cviky. "Trápim sa pri nich, ale na konci som spokojná že som niečo urobila," hovorí spokojne.

Okrem cvičenia musela Monika počas tehotenstva upraviť aj svoj jedálniček. Suši či surovému mäsu, ktoré miluje, sa teraz musí vyhýbať.

Malý Filipko príde na svet už koncom mája a všetci sa na neho nesmierne tešia. 

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie