Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
TOP dovolenka podľa Bruteničovej (35). Máte na ňu, nebojte sa ...
Zdielať na

TOP dovolenka podľa Bruteničovej (35). Máte na ňu, nebojte sa ...

Precestovala už toľko krajín, že sa to ani spočítať nedá. Obľúbená moderátorka Krimi – Monika Bruteničová sa však rada vracia iba na dve miesta. Sú v Európe a na to, aby ste ich navštívili, nemusíte siahať hlboko do vrecka. Tak, kde nám to teda odporúča ísť?

"Neskutočne milujem Francúzsko – Južné Francúzsko,“ odpovedá krásna blondínka, aktuálne opálená do čokoládova. Tento rok doň ale ešte nezašla. "Bola som v Dubaji. Páčilo sa mi tam, ale Francúzsko aj tak zostáva moja srdcovka,“ zdôrazňuje.

Nemenej lákavou krajinou je pre Moniku aj Taliansko. "Veľmi rada sa vraciam aj tam, pretože je tam nádherne – pohľad na tú krajinu je balzamom pre oči i dušu,“ prezrádza moderátorka.

Za nákupmi do New Yorku

Do nebies vychvaľuje aj Rakúsko. Na nákupy zase odporúča New York. "Veľa pekných spomienok vo mne zanechalo aj Thajsko. No skutočne to naj-naj-naj je spomínané Francúzsko a Taliansko,“ uzatvára Monika Bruteničová.

Monika potvrdzuje, že príslovie: "všade dobre, doma najlepšie“, je tiež pravdivé. Aj keď ju krajiny, ktoré precestovala oslovili, nikdy v živote by v nich nedokázala žiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie