Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Monika Bruteničová (33): Večer moderátorka, cez deň cukrárka!
Zdielať na
Showbiznis

Monika Bruteničová (33): Večer moderátorka, cez deň cukrárka!

Zdroj: TV JOJ

Sladkosti ju dostali! Hlavne tie domáce v podobe koláčikov a rôznych zákuskov či pochúťkových pohárov. Netešia ju však iba na maškrtnom jazýčku, ale aj počas ich prípravy. Známa tvár z Krimi, Monika Bruteničová, ich totiž rada nielen jedáva, ale aj pečie. Vyskúšajte jej obľúbený recept aj vy :-)

Pečenie je pre Moniku radosťou. „Baví ma to,“ priznáva moderátorka televízie JOJ. „Najlepšie mi idú tie najjednoduchšie recepty,“ tvrdí skromne.

Bublanina je vraj u nej doma v kuchyni číslo jeden. „Ale kedysi som výborne robila Sacher tortu. Potom som však dala recept nášmu vedúcemu vydania Mirkovi a on ju začal robiť ešte lepšie, takže ja som s ňou skončila,“ pousmieva sa „cukrárka“ Monika. A v čom tkvie tajomstvo úspechu jej skvelo nadýchaného bublaninového cesta? „Musí sa piecť na 170. stupňoch 40 minút,“ prizvukuje Monika.

Nič iné – špeciálne, do cesta nepridáva. Alebo, žeby áno? Napokon, máte možnosť posúdiť to! „Ja dávam do bublaniny 4 vajcia, 400 gramov práškového cukru, 2 decilitre oleja, 3 deci mlieka, pol kila polohrubej múky, 1 sáčok prášku do pečiva, štipku sódy bikarbóny a ovocie,“ vymenúva ingrediencie na prípravu svojej obľúbenej pochúťky. A ako postupuje pri príprave?

„Najskôr zmixujem vajcia, cukor, olej, mlieko. Potom pridám múku a prášok do pečiva. Zmes vylejem na pekáč, rovnomerne doň ponorím ovocie – ja dávam hlavne marhule alebo broskyne, a pečiem,“ prezrádza Monika, ktorá sa každý pracovný deň o 19tej stáva moderátorkou Krimi. Dovtedy je ale veľmi rada cukrárkou. Slabosť na sladkosti sa, našťastie, neodráža na jej postave. Monika totiž váži iba 48 kíl.

„Veľa športujem,“ vysvetľuje, aby si náhodou niekto nemyslel, že patrí medzi ženy, ktoré nevedia pribrať. „Už som mala aj 55 kíl,“ uzatvára.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie