Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Kmotríková (43) či Bruteničová (36) sú sexi modelkami! Postavili sa pred objektív
Zdielať na

Kmotríková (43) či Bruteničová (36) sú sexi modelkami! Postavili sa pred objektív

Moderátorky modelkami - známe tváre z televízie JOJ si opäť vyskúšali postaviť sa pred objektív. Pre jednu to bolo naozaj utrpenie. Moderátorka Krimi Monika Bruteničová opísala svoje dojmy.

Štyri krásky pred objektívom

"Štandardne sa cítim pred objektívom veľmi nepríjemne, ale na druhej strane to bolo veľmi fajn, lebo sú tu baby, ktoré poznám," priznáva Monika.

Moderátorka Krimi vymenila na chvíľu kameru za objektív, ale ako sama priznala, nesadlo jej to. "Určite by som toto robiť nemohla. Obdivujem všetky modelky a fotomodelky, ktoré to robia každý deň. Ja by som to nemohla, príde mi to strašne otravné," konštatuje.

Hoci moderátorke modeling nevonia, pristupovala k nemu prinajmenšom profesionálne. "Tak, keď sa už natrápim, tak chcem vidieť aj konečný výsledok," priznala sa.

Úlohu modelky si pripomenula aj moderátorka Veľkých novín Adriana Kmotríková. "Som už síce zvyknutá, ale nerada sa fotím," dodala. Adriana bojovala o titul aj v súťaži krásy. "Bolo to však dávno a bolo to amatérske," spomína."Viem ohodnotiť ženskú krásu. Mne sa páčia viac brunetky, pôsobia tajuplne a záhadne," dodáva. 

Alena sa ženskou krásou živí. Ako vidí ona dnešnú krásu? "Je to subjektívne. Dôležité je, aby sa žena o seba starala, samozrejme, všetko s mierou. Je dôležité prepojiť vonkajší obal s vnútornou krásou. Každá žena musí byť so sebou spokojná a potom to vychádza aj na povrch," myslí si dermatologička Alena Pallová.

"Záleží, či z tej ženy niečo vyžaruje. Ja si ale myslím, že dôležitý je úsmev, keď sa usmeje žena, rozžiari sa jej celá tvár," dodáva moderátorka TOP STAR Soňa Skoncová.

Soňa si ako modelka fotenie patrične užívala. "Bolo to veľmi príjemné. Cítila som sa dobre a verím, že to budú pekné fotky," opisuje fotenie.

"Myslím, že sme si to užívali všetky. Je to také okorenenie a keďže tu boli aj profesionálky, zbúchali sme to rýchlo," uzatvára Alena.

Súvisiace články

Najčítanejšie