Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Kmotríková (43) či Puškárová (36) pred objektívom, stali sa z nich sexi modelky
Zdielať na

Kmotríková (43) či Puškárová (36) pred objektívom, stali sa z nich sexi modelky

Toľko krásy a šarmu na jednom mieste sa len tak nevidí. Štyri nádherné moderátorky zo štyroch konkurenčných televízií ukázali nohy, žiarivé úsmevy a aj to, že rivalita medzi nimi nehrozí. Pred objektívom sa stretli Adriana Kmotríková (43), Zlatica Puškárová (36), Janette Štefánková (38) a Natália Fónod Babincová (35).

Z moderátoriek modelky

Pod pultom moderátorky ukrývajú dlhé nohy, zvodné krivky a mimo kamery hádžu zvodné úsmevy. To však k moderovaniu serióznych správ ani do spravodajstva nepatrí. Dámy ale urobili výnimku a ukázali fanúšikom, čo všetko v sebe skrývajú.

"nebudem vo svojej koži, ale pevne verím, že tá nálada bude dobrá. Dúfam, že sa do toho dostaneme," priznala moderátorka Janette.

"Podľa mňa bolo fotenie príjemné. Boli sme tu štyri a navzájom sme sa zabávali. Fotograf bol super, užila som si to a to sa veľmi nerada fotím," priznáva Adriana.

Zmiešané pocity mali všetky moderátorky, ale zachovali si profesionalitu. Navyše vyzerali priam božsky! Dokonca aj v pánskej košeli.

"Sexi sa cítim, až keď mi niekto povie, že som sexi," priznáva skromne Janette. "U mňa to závisí od atmosféry. Teraz sa ale sexi cítim," dodáva Adriana.

Moderátorky prezradili ich tajný recept, ako sa žena môže cítiť príťažlivá a sexi. "Mám veľmi rada elegantnú a športovú módu. Žena dokáže byť sexi, keď to z nej vyžaruje, to znamená, že aj v rifliach a tričku. Musí sa tak ale sama cítiť," ozrejmuje Janette.

"V lete sa cítim sexi v kraťasoch. Rada nosím aj minisukne. Myslím si však, že to závisí od okolností a nie oblečenia," polemizuje Adriana.

Fotenie zožalo úspech. Okoloidúci páni sa pristavovali, obdivovali, dokonca aj ženy súhlasne prikyvovali. Toľko ženskej krásy na jednom mieste sa vidí naozaj len zriedkavo.

Súvisiace články

Najčítanejšie