Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kmotríková (41) zbalila Bičana (38), máme dôkaz!
Zdielať na
Showbiznis

Kmotríková (41) zbalila Bičana (38), máme dôkaz!

Boli by ste prekvapení, čo má moderátorka Veľkých Novín Adriana Kmotríková v kabelke. Zbalila si tam svojho kolegu moderátora zábavných programov Andreja Bičana. Že to nie je možné? Čítajte ďalej.

Najskôr ho ukradla, potom zbalila! Adriana Kmotriková chodí s Andrejom Bicanom! Zaujímalo nás, kde teda je, keď ho po boku moderátorky nevidieť. "Ja som si ho poskladala do kabelky," zavtipkovala moderátorka Veľkých novín. Do kabelky? Tak na to sme boli naozaj zvedaví. POZRITE SI PRILOŽENÚ REPORTÁŽ.

Adriana z kabelky vybrala papier s menom obľúbeného moderátora Andreja Bičana. "Mal to na stoličke a ja som mu ukradla menovku," prezradila Adriana. Milé dámy, toto nie je nový spôsob, ako zbaliť chlapa. Adriana len spojila príjemné s užitočným a vlastne pozbierala to, čo na jednej strane niekomu zavadzalo a na druhej, čo ju samotnú potešilo. "Teraz si ho doma zarámujem," prehlásila sympatická moderátorka.

Vždy je tip-top nahodená! Moderátorka Adriana Kmotríková sa vždy, keď ide pred kameru, vyfintí úplne dokonale, ale, keď je doma, módu úplne vypúšťa z hlavy. V čom sa cíti najlepšie? ODPOVEDE NÁJDETE TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie