Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Moderátorka Monika Bruteničová (35): Nechtová maniačka!
Zdielať na
Showbiznis

Moderátorka Monika Bruteničová (35): Nechtová maniačka!

Špinavé a neupravené nechty? To u sympatickej moderátorky Krimi Moniky Bruteničovej neuvidíte nikdy v živote. Na svoje "pazúriky" je totiž veľmi precitlivelá. Jednoducho, má ich vždy tip-top! Akými farbami si ich okrášlila tento týždeň?

Ženy musia mať vždy čisté ruky! To je heslo krásy úspešnej a krásnej Moniky Bruteničovej. "Áno, mali by ich mať upravené a namaľované. Ja ich tak mám stále," hovorí hrdo známa blondínka.

Tú na obrazovkách PLUSky, kde od 1. septembra moderuje Krimi, nikdy neuvidíte bez toho, aby ich nemala nejako okrášlené. Nechty si lakuje stále. "Dokonca mám rozdelené farby na pracovný týždeň a na voľný víkend," smeje sa, uvedomujúc si, že sa z nej stala nechtová maniačka.

"Cez pracovný týždeň nosím odtiene červenej, oranžovej, ružovkastej a cez voľný víkend používam také bláznivejšie laky, skôr krikľavé," tvrdí Bruteničová.

Domácich prác sa však napriek tomu nestráni. "Denne umývam riady, upratujem, sprchujem sa, ale keďže používam kvalitné laky, nezlúpnu sa hneď," teší sa Monika.

A keby aj, tak má vždy poruke poistku. "Vždy mám lak, ktorý aktuálne používam v kabelke, čiže veľmi ľahko si necht, v prípade potreby, prelakujem nanovo," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie