Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Bruteničová bude mať chlapca Filipa. Vieme, prečo bruško tajila
Zdielať na

Bruteničová bude mať chlapca Filipa. Vieme, prečo bruško tajila

Moderátorka KRIMI Monika Bruteničová sa krásne guľatí. Vieme, že to bude chlapec menom Filip. Všetky informácie sa ale dostali von až po mesiacoch. Dôvod? Poverčivosť.

Konečne sa môžem najesť. Toto platí v prípade moderátorky dvojnásobne a predsa celkom inak ako možno u iných mamičiek. Jedlo si užíva nie preto, že nemusí dbať na líniu, ktorú má mimochodom štíhlu odjakživa, ale preto, že jej konečne vonia. Teda ako čo.

"Mäso mi nie je po vôli, ale ani predtým som nebola nejako veľmi mäsová. Pokiaľ teda nemyslím na surové mäso, na tatarák sa teším už teraz," hovorí. Čo sa týka fyzických zmien, už jej konečne trošku trčí bruško, takže vidno, že je naozaj v požehnanom stave a vraj sú telesné zmeny viditeľné na iných partiách, tie ale tešia jej polovičku.

Chlapci chceli dievča

"Je potešený, ako aj predtým bol spokojný. Sme radi, že v zásade zostávam stále tak nejako vo forme," pokračuje. Monikin partner je Martina Šeba. Ten už je otcom dvoch chalanov. Tí sa nového člena domácnosti už nemôžu dočkať. Aj keď mali trošku inú predstavu.

"Dúfali, že by mali sestričku, alebo sa tešili, že to bude taká zmena. Nebude to zmena, ale tešia sa rovnako," opisuje. Toto si musia vybaviť s tatom, keďže pohlavie bábätka ovplyvnil on. Tak ale hlavne, aby bolo všetko v poriadku.

Zdravie na prvom mieste

Zdravie je na prvom mieste aj preto, že pred rokom musela moderátorka prerušiť tehotenstvo, pretože jej bábätko nebolo zdravé. Nečudo, že je opatrná. "Som poverčivá, obozretná, neveľmi si pripúčať a tešiť sa, ak sú vyšetrenia v poriadku," dodáva Monika.

S Monikou sa rozprávala redaktorka Petra Poláčiková:

Súvisiace články

Najčítanejšie