Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Karolína Krézlová (25) exkluzívne. Môj rozchod s Usainom Boltom
Zdielať na
Šport

Karolína Krézlová (25) exkluzívne. Môj rozchod s Usainom Boltom

Usain Bolt. Toto meno pozná asi každý. Ide totiž o najrýchlejšieho muža planéty. Podrobnosti zo života aj spálne famózneho atléta pozná aj česká modelka Karolína Krézlová, ktorá mu vraj zlomila srdce. V šou Česko Slovensko má talent dokonca pre svoju lásku zaspievala pesničku...

S Usainom táto kráska a speváčka randila krásnych sedem mesiacov. Užívala si jeho lásku, pozornosť a vraj prvý mesiac ani nemala tušenie, s kým má tú česť. "Zoznámili sme sa tu, v Prahe. Píše sa, že v Londýne, ale nie. On tu pracoval na jednom projekte a ja som bola jeho sprievod. Mala som sa o neho starať a evidentne som sa postarala dobre," hovorí Krézlová.

Milostný vzťah sa im obom darilo dlho držať v tajnosti. Karolína ani Usain nechceli svoju lásku medializovať. Mladá slečna, ktorá by sa rada stala speváčkou, o sebe tvrdí, že je divoká, no Jamajka bola príliš divoká aj pre ňu. Až v domovine najrýchlejšieho muža pochopila, že sú odlišní. "Myslím, že problém bol v tom, že človek sa inak správa vo svojej domovine."

Kameňom úrazu napokon boli aj spoločné fotografie z výletu. "Dozvedel sa, čo bolo v novinách. Možno to bola chyba, že som mu to nepovedala, ale ja som to nepovažovala za podstatné. De facto som to do novín poprela."

Láska však skončila fiaskom. "Povedal, ako si mi to mohla urobiť? Myslím, že to bol dôvod, prečo sme to všetko ukončili," dodala.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie