Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Krasokorčuliar Pľuščenko žije v miliónovom paláci! TAKTO to u nich vyzerá!
Zdielať na

Krasokorčuliar Pľuščenko žije v miliónovom paláci! TAKTO to u nich vyzerá!

Archívna reportáž

Krasokorčuliar Jevgenij Pľuščenko dosiahol v živote všetky najvyššie méty, aké športovec dosiahnuť môže. Mnohonásobný majster sveta, Európy, aj olympijský víťaz si za svoje úspechy zarobil obrovské peniaze. Teraz si ich užíva plnými dúškami.

Keď zavesil ruský národný poklad, 37-ročný Jevgenij Pľuščenko, profesionálnu kariéru na klinec, zďaleka sa tým jeho aktivity neskončili. Prešiel svet aj s vlastnou ľadovou šou, niekoľkokrát vystúpil aj na Slovensku. Jeho obrovské nasadenie a neustále cestovanie ho stáli prvé manželstvo. Druhé ale evidentne rozkvitá.

S druhou manželkou, bývalou moderátorkou a modelkou z Kazachstanu, Janou Rudkovskou, sa vzali v roku 2009. V roku 2013 si im narodil Alexander, z prvého manželstva má Jevgenij 13-ročného syna Ermaka.

​Jevgenij si zahral aj v seriáli TV JOJ Panelák:

​O osem rokov staršia manželka Jana, ktorej bývalý manžel bol kontroverzný ruský oligarcha Viktor Baturin, vniesla do Jevgenijovho života maximálny luxus. Dom ako z rozprávky, zariadenie ako z milionárskeho katalógu, všade tie najluxusnejšie značky, autá a, pochopiteľne, aj súkromné lietadlo.

Fanúšikov bavia karanténnymi videjkami:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Шла 5 неделя карантина у меня и 3 у Евгения @plushenkoofficial ??? Couple life during quarantine ???

Príspevok, ktorý zdieľa Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial),

Jana rozhodne neoplýva skromnosťou a rada sa tým pochváli. Jej fanúšikovia, ktorých má vyše 2,6 milióna, sú pravidelne zásobovaní fotkami a videami z domácnosti Pľuščenkovcov. Zvyšok ruského národa, ktorý sa takému bohatstvu doma neteší, sa tak môže aspoň pokochať šťastím tejto okázalej rodinky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie