Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Karel Gott: Veľká správa o jeho hlase. Zničila ho chemoterapia?
Zdielať na
Showbiznis

Karel Gott: Veľká správa o jeho hlase. Zničila ho chemoterapia?

Zdroj: ahanoline.cz

Bude Karel Gott (76), ktorý vyhráva boj nad rakovinou, ešte niekedy spievať? Šanca existuje. Denník Aha! oslovil dve odborníčky na hlas a rozobral s nimi Gottove posledné vystúpenia v televízii, v ktorých prehovoril k fanúšikom.

Štyridsaťnásobný Slávik vystúpil v Top Stare na Prime a v Televíznych novinách na Nove. V oboch prípadoch poďakoval fanúšikom za podporu v čase najťažšieho boja so zákernou chorobou. Bolo pritom počuť, že má stále zastretý hlas, ale už nie toľko ako napríklad na novembrovom odovzdávaní Slávikov, kam dorazil po prvej chemoterapii.

Ako na tom presne je, nie je jasné, ale podľa odborníkov je vraj poznať, že o jeho vzácny hlas ho vážna choroba nepripravila. Čo je určite skvelé.

Majster zvažuje návrat

Vo svojich posledných mediálnych vystúpeniach naznačil, že by sa chcel k spievaniu vrátiť. "Ja sám neviem, kedy a kde si spoločne zaspievame, ale to najhoršie mám za sebou a určité plány už mi v hlave prebiehajú. Teším sa na vás a zatiaľ vám prajem všetko najlepšie, pevné zdravie a majte sa pekne," povedal Gott na Nove.

Po prvej chemoterapii vlani v novembri ale tomu, že by sa ku spievaniu niekedy vrátil, veľmi neveril! "V súčasnosti si neviem predstaviť, že by som niekedy znova spieval. Môj hlas je jednoducho príliš slabý, "povedal Karel Bildu. "Moji lekári mi však sľúbili, že sa mi hlas vráti, rovnako ako ostatné životnej sily. K tomu je ale ešte dlhá cesta, "poznamenal.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie