Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Gott nastúpil na poslednú 6. chemoterapiu
Zdielať na
Showbiznis

Gott nastúpil na poslednú 6. chemoterapiu

Zdroj: blesk.cz

Teraz ide o všetko. Karel Gott (76) nastúpil v poradí na šiestu a zároveň poslednú chemoterapiu. Teraz sa ukáže, nakoľko liečba rakoviny lymfatických uzlín zabrala a či nádor definitívne zmizol.

Podľa informácií Blesku sa spevák v nedeľu opäť balil do Všeobecnej fakultnej nemocnice v Prahe. A je možné, že možno aj naposledy.

"Po šiestej chemoterapii nasleduje prekontrolovanie všetkých nálezov, aby sa zistilo, do akej miery bola liečba úspešná. A či je potrebné ju doplniť ešte nejakou ďalšou terapiou, aby sa dobrý výsledok následne zafixoval," vysvetlil Blesku profesor Pavel Klener (78).

Po skončení liečby sa zvoláva lekárske konzílium.

"Vykonáva sa CT, laboratórne vyšetrenia a všetky nálezy tím lekárov hodnotí," opisuje Klener, ktorého žiak Marek Trněný (55) je osobným lekárom Gotta.

Aj keď sa spevák pred tromi týždňami radoval z výsledkov poslednej kontroly, že nádor takmer úplne zmizol, až teraz sa ukáže, či to tak bolo.

"Je možné, že sa lymfóm úplne stratí, ale musí sa to práve overiť. Teraz sa ukáže, či nádor stopercentne zmizol," dodal uznávaný profesor.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie