Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Gott prepisuje Bertramku na Ivanu: Čo na to dospelé dcéry Dominika a Lucie?
Zdielať na
Showbiznis

Gott prepisuje Bertramku na Ivanu: Čo na to dospelé dcéry Dominika a Lucie?

Zdroj: blesk.cz

Zachoval sa ako gentleman. Chorý spevák Karel Gott (76) informoval svoje dospelé dcéry, že vilu na Bertramke a priľahlé pozemky prepisuje na manželku Ivanu (40). Staršie dcéry Dominika (42) a Lucie (27) o tom podľa zistení Blesku vedia.

"Otec žije s Ivanou, sú manželia, majú spolu deti a jeho všetky kroky vo vzťahu k nej sú úplne v poriadku," napísala Gottova dcéra Dominika.

"Nechcem sa k tejto téme viac vyjadrovať. Otec si nepraje, aby som poskytovala rozhovory. Ďakujem za pochopenie, " dodala v SMS správe Nedeľnému Blesku. Ona sama bývať na Bertramke nikdy nechcela a nepotrebuje. "Otec mi od návratu do Česka platí byt," povedala už skôr Blesku.

Majstrova druhá dospelá dcéra Lucia sa k skutočnosti, že otec prepisuje majetok na manželku Ivanu, nevyjadrila. Na otázku nereagovala.

Avšak podľa našich informácií o tom otec Luciu informoval počas jej nedávnej návštevy na Bertramke. "Otec pre nás veľa urobil, kúpil nám byt a som mu strašne vďačná," povedala už skôr Lucie.

Katastrálny úrad začal vybavovať Gottovou žiadosť o prepis vily na Bertramke a priľahlých pozemkov v piatok popoludní. Vyplýva to z informácií o priebehu konania, ktoré má Blesk k dispozícii.

Gott je v ňom vedený ako prevodca a jeho manželka ako nadobúdateľ. Všetko by mala získať vďaka darovacej zmluve, ktorú spevák vypracoval so svojimi právnikmi už v 15. decembra.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie