Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Gottov nemecký tím: Bez práce, bez peňazí, na dne
Zdielať na
Showbiznis

Gottov nemecký tím: Bez práce, bez peňazí, na dne

Zdroj: arcív ahaonline.cz

Pre Karla Gotta (76) doslova dýchajú od roku 1977. Teraz sú ale starší manželia z Nemecka Jutta a Harald Birgdenovci kvôli spevákovej rakovine lymfatických uzlín bez práce. A tým pádom aj bez príjmu, na ktorý boli zvyknutí.

Pani Jutta je Gottovou sekretárkou pre nemecky hovoriace krajiny. Počas jeho pobytov v Nemecku, Rakúsku a Švajčiarsku ho sprevádza na každom kroku. Na rozhovory, vystúpenia, skrátka všade. Jej manžel Harald je zase Slávikovým šoférom.

"To viete, Karel je chorý a tak sa mu teraz nemôžeme venovať, to je logické. Veľmi nám chýba pevne veríme, že sa uzdraví a budeme zasa spoločne pracovať,“ povedala denníku Aha! pani Jutta.

Zatiaľ čo jej spevák podľa našich informácií vypláca akýsi honorár za správu korešpondencie a komunikáciu s usporiadateľmi podujatí, Harald je momentálne bez zárobku.

Je to logické, chorého Gotta teraz nemôže voziť. Aj on však verí, že sa Zlatý hlas z Prahy - ako spevákovi v Nemecku hovoria - sa uzdraví a opäť rozozvučí v plnej sile.

Bude ešte spievať?

Ako Slávik pred časom priznal, nedokáže si predstaviť, že by sa vrátil znovu na pódia.

"Neviem si predstaviť, že by som niekedy znova spieval. Môj hlas je jednoducho príliš slabý. Moji lekári mi však sľúbili, že sa mi hlas vráti, rovnako ako ostatné životné sily. K tomu je ale ešte dlhá cesta, " povedal Gott pre nemecký denník Bild.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie