Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vysilený Gott je doma z nemocnice: Nie je to ľahké, ale nariekať nesmiem
Zdielať na
Showbiznis

Vysilený Gott je doma z nemocnice: Nie je to ľahké, ale nariekať nesmiem

Zdroj: blesk.cz

Náročná liečba ho zlomila. Karel Gott (76) sa po piatich dňoch vrátil z nemocnice. A s úsmevom na tvári. Pre speváka si prišla manželka Ivana (39), ktorá sa o neho starostlivo stará.

Slávik, ktorý bojuje s rakovinou lymfatických uzlín, podstúpil vo Všeobecnej fakultnej nemocnici v Prahe v poradí už štvrtú sériu chemoterapie.

Včera popoludní bol prepustený, a aj keď bol vysilený liečbou, nedával na sebe nič poznať. Aj napriek tomu, že bol zababušený do teplého kabáta a na hlave mal teplú čiapku, jeho úsmev nešlo prehliadnuť. Tak veľmi sa spevák tešil domov na Bertramku, podpora rodiny je pre neho totiž ten najlepší liek.

"Moja žena Ivana je zdravotná sestra a stará sa o mňa 24 hodín denne. Dodáva mi silu. Pred mojimi dcérami nechcem nariekať, všetko musí normálne fungovať ďalej, " zveril sa Gott v jednom z predchádzajúcich rozhovorov.

Podľa informácií Nedeľného Blesku speváka čakajú ešte tri cykly chemoterapie. "Lieči ma špičkový tím a ja mu idem úplne ústrety svojou pevnou vôľou. Aj keď to sú niekedy neľahké chvíle ... " povedal nedávno Blesku.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie