Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
S vážnou chorobou bojujúceho Gotta pustili z nemocnice
Zdielať na
Showbiznis

S vážnou chorobou bojujúceho Gotta pustili z nemocnice

Zdroj: blesk.cz

Je doma. Karla Gotta (76) prepustili lekári po tretej chemoterapii do domáceho ošetrovania. Silvestra a Nový rok tak oslávi so svojou rodinou. Prekvapenie mu navyše chystajú aj jeho dve najmladšie dcéry Charlottka (9) Nellinka (7).

Dievčatá podľa informácií Blesku chystajú na Bertramke pre otca veľkú party.

"Dievčatá sa na ocka veľmi tešili a naplánovali si, že na Silvestra vyzdobia dom a pripravia s matkou a filipínskou pomocníčkou dobroty. Chcú, aby sa otec cítil dobre a vynahradili si Štedrý deň, " povedal Blesku zdroj z rodiny.

"Môžem potvrdiť, že pán Gott Silvestra a Nový rok prežije doma so svojou rodinou," povedala Blesku spevákova hovorkyňa Aneta Stolzová.

"Na rodinnú pohodu sa teším," nechal sa počuť spevák.

Karlovi by dnes mala z ďalekej Číny zavolať jeho najstaršia dcéra. "Som v Hongkongu u priateľov a určite sa otcovi na Silvestra ozvem," zverila sa nám Dominika (42), ktorá na cestách zisťuje, ako môže otcovi pomôcť čínska medicína.

Gott musel kvôli chorobe zrušiť aj dovolenku na Srí Lanke, kam mala celá rodina po Novom roku odletieť. Na ďalšiu, v poradí už štvrtú, chemoterapiu má ísť v polovici januára. Dovtedy sa bude liečiť doma.

Gotta navštívi tiež Michal David (55). "Dohodli sme sa, že prídem po Novom roku, pretože si myslia, že už bude úplne fit. Mal som z neho veľkú radosť," znel veselo a nadšene.

A povedal mi, že už chce budúci týždeň pracovať, " prezradil David Blesku. "Asi sa mi splní moje želanie - do nového roku si totiž prajem zdravého Karla Gotta."

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie