Jasno
15°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Tajné SMS od chorého Gotta: Prečo spomenul hárem?
Zdielať na
Showbiznis

Tajné SMS od chorého Gotta: Prečo spomenul hárem?

Zdroj: blesk.cz

Pri prvej chemoterapii sa izoloval. Teraz ale Karel Gott (76) komunikuje, a navyše plánuje sviatky na Bertramke. Príď za mnou, ten svoj hárem mi ale nevoď, kládol na srdce Milanovi Drobnému (70).

Aj zdravotnícky personál priznáva, že s rakovinou lymfatických uzlín bojujúci Gott je iný ako pri prvom pobyte: oveľa uvoľnenejší a vyrovnanejší.

Najkrajší darček

Milan Drobný patrí medzi Slavíkových služobne najstarších kamarátov. Keď sa v Blesku dočítal, že je Karel v nemocnici, dostal o neho strach. "Hneď som mu písal SMS, ale nedostal som odpoveď," priznal sa spevák. A zrazu Gott po troch týždňoch sám zavolal. "Mal veselý hlas. Povedal mi, že ma pozýva ako vždy na Vianoce na Bertramku, ale že nemám vodiť ten môj hárem," priznal Drobný.

"Počuť ho v takej nálade bol ten najkrajší darček k narodeninám, ktoré mám v utorok," dodal Milan.

Kmotor odpísal

Taktiež Gottov krstný syn Patrik Rokl (48) zaplesal, keď mu slávny kmotor teraz odpísal na mobil. "Ahoj, Patrikovi, ďakujem za povzbudzujúcu správu," napísal Slávik. Lieči sa vo Všeobecnej fakultnej nemocnici na Karlovom námestí v Prahe ako v 90. rokoch jeho bývalý klavirista a Patrikov otec Rudolf Rokl († 56). Chodil ho sem navštevovať.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie