Polojasno
19°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Takto sa Gott hral v júli na kmotra
Zdielať na
Showbiznis

Takto sa Gott hral v júli na kmotra

Zdroj: archív blesk.cz

Zatiaľ čo v nemocnici zvádza svoj najťažší boj, svetlo sveta uzrela jeho dokonalá premena. Karel Gott (76) sa vžil do neslávne známeho Dona Corleone z filmu Kmotr.

Spevák sa v priebehu fotenia kalendára Premeny 2016 inšpiroval hereckým výkonom Marlona Branda (†80) - píše blesk.cz.

“Keď kmotor, tak samozrejme musíte siahnuť po najvyššej autorite v okolí. A kto iný v českom šoubiznise je takou, v dobrom zmysle slova, autoritou budiacou rešpekt je než Karel Gott,“ vysvetlili autori fotograf Petr Kurečka a režisér Marek Škarpa.

Snímky vznikali v horúcom júli a od speváka vyžadovali kompletný smoking a spoločnosť kocúra.

“Toho priniesla naša maskérka, našťastie ho má dobre vychovaného, tak len sedel a púšťal dlhé chlpy na krásny, na mieru šitý smoking Karla Gotta. Trocha sme sa báli, čo tomu povie, ale on také drobnosti nerieši. Pozorne si strážil správne svetlo a vyznenie fotografie,“ spomínajú Petr s Markom.

To, že krst kalendára pre nadáciu Archa Chantal strávi spevák, ktorý sa lieči na rakovinu lymfatických uzlín, v nemocnici, oboch autorov mrzí.

“Veľmi sme sa tešili, až Karlovi prinesieme obraz a kalendáre s výslednou fotografiou ukázať, dáme si s ním zasa vychladenú Plzeň a budeme hovoriť o politike a zážitkoch z jeho neskutočnej kariéry. Stretnutie s Karlom Gottom je vždy zážitok a tešíme sa, až ho uzdraveného a v plnej sile zasa uvidíme."

Už raz prekvapil

Pre kalendár Premeny sa spevák neprevteľoval prvýkrát. V roku 2013 sa spolu s manželkou Ivanou (39) prevtelili do slávnej filmovej dvojice Vinnetoua a Ribanny.

22 dní v nemocnici

Už niekoľko dní podstupuje spevák chemoterapiu v kombinácii s biologickou liečbou. Vo Všeobecnej fakultnej nemocnici, kam ho previezli z IKEM, sa o neho starajú tí najlepší lekári.

“Milí priaznivci, ďakujem vám za všetky odkazy s prianím skorého uzdravenia. Dodáva mi to odvahu bojovať pri pomerne náročnej liečbe,“ odkázal svojim fanúšikom Karel, ktorý je hospitalizovaný od 25. októbra.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie