Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Dominika Gottová navštívila otca v nemocnici: Je to hrdina
Zdielať na

Dominika Gottová navštívila otca v nemocnici: Je to hrdina

Český spevák Karel Gott je stále na jednotke intenzívnej starostlivosti. Do nemocnice ho prišla navštíviť aj jeho najstaršia dcéra Dominika. Denníku Blesk poskytla exkluzívny rozhovor, v ktorom prezradila najčerstvejšie informácie o situácii okolo jej otca.

Karel Gott v utorok podstúpil akútnu operáciu. Mal totiž náhlu brušnú príhodu. Ako vo štvrtok uviedla jeho manželka Ivana Gottová, maestrovi sa darí lepšie, no bližšie informácie o jeho zdravotnom stave prezradiť nechcela.

Rovnako, aj Dominika bola na podrobnosti skúpa. "Nehnevajte sa, nemôžem, nemám na to právo. Otec si to nepraje," povedala Blesku.

Prezradila ale, že operácia prebehla bez komplikácií a verí, že jej otec bude v poriadku. "Otec je bojovník, je to hrdina," hovorí s láskou.

Pozdravuje všetkých

Dominika už svojho slávneho otca navštívila aj v nemocnici. "Hovorila som s ním, držal ma za ruku a povedal mi, aby som veľmi pozdravila všetkých, ktorí ho podporujú a držia mu palce," prezradila.

Gottova najstaršia dcéra priznala, že jej stále vyzváňa telefón. O zdravie 76 ročného umelca sa totiž zaujímajú ľudia nielen z Česka, ale aj z cudziny.

Speváka Karla Gotta operovali, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie