Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Karlovi Gottovi išlo o život dvakrát. Zlyhalo mu srdce a bol dehydrovaný
Zdielať na

Karlovi Gottovi išlo o život dvakrát. Zlyhalo mu srdce a bol dehydrovaný

Spevákovi Karlovi Gottovi išlo o život. Našťastie sa dostal do rúk popredného kardiochirurga Jana Pirka, ktorý rozhodol o jeho operácii. Maestra ale nepotrápilo len srdce, ale Gottovmu telu chýbala aj voda.

"Ivanka ma musí kontrolovať a dôrazne ma nabáda, aby som riadne pil," povedal ešte v lete Karel Gott. Podľa denníka Blesk.cz bol rád, že sa jeho žena oňho stará.

Dovolenky pri mori

Tohtoročné horúčavy boli pre ľudí s kardiovaskulárnymi problémami veľmi náročné. Asi aj preto meastro utiekol na dovolenku k moru hneď trikrát počas pár týždňov. Predsa len pri vode sú horúčavy znesiteľnejšie.

Ivana Gottová ale nebola po ruke vždy. Keď Gottovi prišlo v utorok popoludní nevoľno a museli ho previezť do nemocnice, ukázali vyšetrenia hneď dve alarmujúce skutočnosti.

Operácia

Okrem problémov so zúženou srdcovou chlopňou, pre ktoré okamžite podstúpil miniinvazívnu operáciu, vyšlo najavo, že je spevák značne dehydrovaný, čo jeho stavu rozhodne nepridalo.

Maestro podstúpil operáciu v utorok. Momentálne je na jednotke intenzívnej starostlivosti. Po viac ako 24 hodinách prelomila mlčanie manželka Ivana. Na Facebook napísala detaily o spevákovom zdravotnom stave.

Karel Gott podstúpil operáciu, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie