Zatiahnuté
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Ivana Gottová dnes: Je z nej uťahaná matka
Zdielať na
Showbiznis

Ivana Gottová dnes: Je z nej uťahaná matka

Zdroj: blesk.cz

Je z nej matka na 100 percent. Od toho času, čo sa Ivana Gottová (39) stiahla do ústrania, ubehli už tri mesiace. Odišla z divadla, z televízie a rozhodla sa naplno venovať svojim deťom a manželovi Karlovi Gottovi (76).

Ivana Gottová zmenila farbu vlasov. Z blondínky sa stala brunetka s gaštanovou farbou a nejaké parádenie, večerné šaty alebo krásne účesy sú už pre ňu minulosťou. Na také veci už totiž nemá ani pomyslenie. Stará sa naplno o svoje dcérky Nellinku (7) a Charlottku (9).

Dievčatká odváža do súkromnej základnej školy PORG v pražskej Krči. Tam ich tiež popoludní vyzdvihne a prevezie do záujmových krúžkov. Taktiež im ako správna matka pomáha s ťažkými taškami. Pre ňu samotnú je to však nebezpečné, pretože má problémy s krčnou chrbticou.

Ako správna gazdinka sa tiež stará o domácnosť, každý deň nakupuje čerstvé pečivo a zeleninu na trhu na pražskom Andělovi. Má to kúsok od ich domu na Bertramke. To všetko stíha, pokiaľ sú dievčatká v škole. A zvláda to dobre. Teraz sa už nemusí stresovať žiadnymi presnými časmi, kedy musela byť v televízii alebo v divadle.

Aj Karel Gott je so svojou manželkou spokojný. “Ivana je predovšetkým skvelá matka. O dievčatká sa stará od skorého rána do večera. Vozí ich do školy, na krúžky, po lekároch... Niekedy sa stane, že jedna z dcér zo školy zavolá, že jej nie je dobre, tak tam Ivana ide a odvezie ju domov. Potom sa popoludní vracia pre druhú. Naozaj je skvelá matka,“ povedal denníku Aha! Gott.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie