Skoro jasno
20°
Bratislava
Gottová: Už ju platí Karel. 400 tisíc mesačne?
Zdielať na
Showbiznis

Gottová: Už ju platí Karel. 400 tisíc mesačne?

Zdroj: ahaonline.cz

Päť rokov mala Ivana Gottová (39) stály príjem z VIP správ, kde si mesačne zarobila okolo 60 500 korún. O tieto peniaze ale svojim odchodom z postu moderátorky príde. Čo, alebo skôr kto ju bude živiť? Predsa manžel Karel Gott (75).

Je to jej muž, ktorý stále zarába slušné peniaze, a predsa manželku a matku svojich detí Charlottky (8) a Nellinky (6) nenechá bez financií. Zvlášť keď oznámila, že z televízie odchádza práve kvôli nim...

Na druhej strane Gottovci teraz vlastne rozbiehajú rodinný kšeft. Ivana sa totiž stala novou manažérkou svojho muža a tak to možno dopadne tak, že sa Karel rozhodne Ivane vyplácať percentá z kšeftov.

“Ivana je súčasťou môjho tímu, pomáha mi s administratívou, stráži mi diár a termíny. Ale nenazývajte to manažérkou. Ja žiadnu manažérku nemám, mám pomocníčky a pani Sekaninovú z Divadla Broadway,“ povedal denníku Aha! Karel. Viacmenej priznal, že Ivane bude odchod z televízie kompenzovať.

“Všetko jej vynahradím, naozaj. Som na ňu pyšný, že odchádza z práce, ktorú miluje, aby sa naplno mohla venovať dcérkam a mne,“ dodal Gott.

Koľko by Ivana mohla zarobiť?

Manažéri veľkých hviezd si z ich honorárov berú 30 až 40 percent. Gott, ktorý má v priemere mesačne 5 koncertov, za ktoré si zarobí cca 1 milión korún, by teda Ivane mohol vyplácať 300 až 400 tisíc mesačne. (Všetky čiastky sú v hrubom).

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie