Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ivana Gottová dostala anticenu za najhorší klip roku: Bola to hrôza
Zdielať na
Showbiznis

Ivana Gottová dostala anticenu za najhorší klip roku: Bola to hrôza

Fušovanie do remesla manželovi Karlovi Gottovi (75) sa Ivane Gottovej (39) kruto pomstilo. Za videoklip, ktorý spoločne s dcérami Charlottou a Nellou nakrútila k Majstrovým 75. narodeninám, dostala anticenu Zlatý David.

S pomocou hitmakera Michala Davida sa Ivana Gottová na okamih vžila do úlohy slávnej speváčky a so svojimi dcérami naspievala pre manžela Karla Gotta narodeninovú pieseň. Dokonca k nej nakrútila aj videoklip, ktorý Majstra dojal k slzám - píše Blesk.cz.

Ako sa zdá, ostatní z klipu neboli nadšení tak ako Karel Gott. V ankete Zlatý David získala Ivana cenu za najhorší videoklip roka. Pre ocenenie si však neprišla. A je jasné prečo.

“Vôbec nechápem, prečo nominovali klip, ktorý bol darčekom pre mňa. Ten neslúžil ako zábava pre ľudí,“ rozčuľoval sa Gott k samotnej nominácii na cenu. Nahnevaná je aj Ivana, čo je pochopiteľné. Klip nakrúcala v rámci rodinného kruhu, a nie pre davy potenciálnych fanúšikov.

“Mňa samého by zaujímalo, prečo zvolili Ivanu Gottovú, pretože som mal iných favoritov,“ priznal organizátor Jaroslav Konáš. Šokujúce je, že Ivana Gottová so svojou piesňou porazila i psičkárku Mariu Pojkarovú, ktorá nakrútila klip so Zdeňkom Macurom.

Pozrite si video:

Zdielať na

Najčítanejšie