Jasno
13°
Bratislava
Ivana Gottová: Najväčšia potupa jej života
Zdielať na
Showbiznis

Ivana Gottová: Najväčšia potupa jej života

Toto na Bertramke sláviť asi nebudú. Manželka speváka Karla Gotta (75) Ivana (39), sa dostala do nominácie hudobných katastrof za minulý rok s videoklipom novej verzie pesničky Být stále mlád, ktorá bola jej narodeninovým darčekom pre svojho muža.

Nominácie anticien Zlatý David zverejnili organizátori súťaže. “Tá pieseň je krásnym dojemným darčekom k mojim narodeninám a tento pocit mi nikto nevezme,“ reagoval na nomináciu svojej ženy v kategórii videoklip Gott s tým, že viac to komentovať nechce, píše ahaonline.cz

Moderátorka VIP správ nakrútila pesničku s oboma dcérami Charlottkou (8) a Nellinkou (6) v aranžmány dlhoročného kamaráta Michala Davida.

Gottová je vo videoklipe oblečená napríklad do trička s potlačou ženského tela alebo so šatkou na hlave a prachovkou v ruke a ako upratovačka oprašuje majstrove obrazy, ale aj ocenenia, ktoré za svoju naopak skvelú spevácku kariéru spevák získal.

Hlasujúci internetoví fanúšikovia Gottovej jej akože vtipné scény v klipe zrejme ale nekvitovali. Organizátori anticien Zlatý David vyhlasujú celkom päť kategórií. Samotné vyhlásenie, z ktorého víťaz vzíde z internetového hlasovania, sa bude konať už 8. apríla v pražskom klube NoD.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie