Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Karel Gott sa vraj chystá na vážnu operáciu, sláva manželky v ohrození
Zdielať na

Karel Gott sa vraj chystá na vážnu operáciu, sláva manželky v ohrození

Zdroj: ahaonline.cz

Je tomu desať rokov, čo božský Karel Gott (75) absolvoval operáciu bedrového kĺbu na elitnej mníchovskej klinike. Podľa zákulisných informácií čaká speváka ďalšia endoprotéza a s tým spojené pooperačné liečenie. A to nie je všetko, pretože je v ohrození Majstrova účasť pri udalosti, ktorá toľko znamená pre jeho ženu.

V nasledujúcich týždňoch by mal Karel Gott podstúpiť operáciu. Aspoň to tvrdia  zdroje z divadla Hybernia, kde sa Ivana Gottová (39) pripravuje na životnú rolu prostitútky v muzikále Přízrak Londýna. Lenže to má zásadný háčik. “Vraj mu budú meniť zasa bedrový kĺb. Pred desiatimi rokmi podstúpil operáciu, kde dostal bedrovú endoprotézu, teraz ho čaká ďalšia. Takže možno ani nebude môcť na marcovej premiére muzikálu vidieť Ivanu v jej role,“ povedala Vipstory.cz jedna z herečiek v muzikále.

ahaonline.cz

Pre Ivanu Gottovú by to bola rana, pretože jej na premiére, kde si splní svoj sen, neuvidí ten, na ktorom jej záleží najviac. Ale zdravie je prednejšie, a keď sa nezadarí prvýkrát, nájde si Slávik iste nejakú ďalšiu príležitosť manželku podporiť. “Nech je hocijako svieži a mladý duchom, vek nezastaví. O päť rokov mu bude osemdesiat a to už nie je žiadna sranda. Ale on to zvládne. Ako každý chlap a umelec je ješitný a nerobí mu dobre, keď sa o ňom hovorí a píše negatívne alebo o problémoch. To je ale pochopiteľné,“ dodal vraj nemenovaný priateľ speváka.

ahaonline.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie