Jasno
11°
Bratislava
Polonahá, od krvi a zmlátená Ivana Gottová! A Karel?
Zdielať na

Polonahá, od krvi a zmlátená Ivana Gottová! A Karel?

Zdroj: blesk.cz

Ivana Gottová (39) konečne odhodila masku ľadovej kráľovnej a krv v žilách sa jej poriadne rozprúdila. Na premiére muzikálu Přízrak Londýna, v ktorom hrá prostitútku sa odviazala ako nikdy predtým. Ivana sa odhalila, vyplazovala jazyk, zažila násilie a nakoniec skrvavená spadla hlavou dolu zo schodov.

Hoci to bola jej úplne prvé spevácke a herecké živé vystúpenie, Ivana Gottová sa svojej roli tehotnej prostitútky v muzikáli Přízrak Londýna zhostila na jednotku. Oprela sa do toho naplno a diváci v sále s údivom sledovali, kde sa to v manželke Karla Gotta (75) berie.

Ivana sa ako ľahká dievčina na javisku zvíjala v sexy pózach a v odvážnom korzete. Divákov nechala nahliadnuť pod sukňu, vyplazovala pri tom jazyk a vzdorovala násiliu svojho kolegu.

blesk.cz

Jej postava prostitútky nemala šťastný koniec, Ivanu totiž zavraždili. V bielych šatách zmáčaných krvou letela hlavou dolu zo schodov. V tej chvíli diváci aj samotný Gott stŕpli.

blesk.cz

Výkon svojej manželky neskôr ocenil hlasitým a nadšeným potleskom. Takto rozdivočenú svoju ženu určite ešte nevidel. Neskôr v rozhovore pre Blesk.cz oslavoval svoju manželku so slovami: "Ivane prajem Slávika!“

blesk.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie