Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Chorý Karel Gott stále nevie, či dorazí na Slávikov: Ktorá z dcér ho zastúpi?
Zdielať na
Showbiznis

Chorý Karel Gott stále nevie, či dorazí na Slávikov: Ktorá z dcér ho zastúpi?

Zdroj: blesk.cz

Český slávik sa blíži a chorý Karel Gott (76) stále nevie, či sa bude môcť galakoncertu zúčastniť. Podľa informácií Blesku už dokonca premýšľa, kto by ho zastúpil.

Okrem manželky spevák ležiaci v nemocnici s rakovinou lymfatických uzlín oslovil tiež svoje dospelé dcéry.

“Karel sa ich spýtal, či by ho v prípade potreby na galavečere zastúpili. Nemajú s tým problém, ale pevne veria, že bude otcovi lepšie a do Štátnej opery 28. novembra príde, prípadne jeho manželka,“ povedal Blesku zdroj zo spevákovho okolia.

Ani jedna z dcér nechcela tieto rodinné debaty komentovať. “Áno, ja viem, že Karel Slávikov veľmi rieši a že o nich s rodinou komunikuje,“ povedal Blesku šéf usporiadajúcej agentúry Musica Bohemica Jaroslav Těšínský.

“Pozvánku do hľadiska má od nás ako Karel Gott, tak Ivanka. A je na nich, ako sa rozhodnú. Pokiaľ by prišli obaja, budeme veľmi radi. Pokiaľ by to zdravotný stav Karla Gotta nedovoľoval, je na ňom, koho za seba pošle. Či Ivanku, alebo dcéry,“ doplnil Těšínský.

“Slávikovia sú o dva a pol týždňa, ešte je čas. A ja pevne verím, že Karlovi bude lepšie. Sám mi minulý týždeň do telefónu povedal, že pre to urobí maximum,“ dodal.

Jednou z možností, ktorú ponúka, je i fakt, že by Gott s ohľadom na svoje zdravie trávil večer v separé v zákulisí a na javisko by prišiel až po prípadnú cenu...

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie