Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Slávik ďalej bojuje s rakovinou: Pravda o morfiu pre Gotta
Zdielať na
Showbiznis

Slávik ďalej bojuje s rakovinou: Pravda o morfiu pre Gotta

Zdroj: ahaonline.cz

Ukrutné bolesti sužujú Karla Gotta, ktorý v posledných dňoch zvádza svoj životný boj. Slávnemu spevákovi minulý týždeň lekári diagnostikovali rakovinu lymfatických uzlín a kvôli neznesiteľným bolestiam vraj dostáva morfium. Ale to nie je prvýkrát. Už pred desiatimi rokmi, keď Slávik podstúpil operáciu bedrového kĺbu, musel dostávať utišujúci liek. Údajne kvôli zníženému prahu bolestivosti.

Karel Gott zvádza životný boj na lôžku Všeobecnej fakultnej nemocnice a údajne trpí neznesiteľnými bolesťami. Spevákovi minulý týždeň lekári našli nádor lymfatických uzlín a Slávik neznáša liečbu veľmi dobre – píše blesk.cz.

“Minulý týždeň mu lekári pri operácii objavili nádor a Karel dostal morfium proti bolesti,“ uviedol pre nemecký Bild zdroj zo spevákovho bezprostredného okolia.

Aj keď lekári nechcú liečbu Karla Gotta komentovať, je veľmi pravdepodobné, že mu podávali opiáty.

Už pred desiatimi rokmi, keď slávny spevák podstúpil operáciu bedrového kĺbu, dokázal, že nevie veľmi dobre znášať bolesť. Často sa sťažoval na neznesiteľné bolesti a to, že berie morfium, vôbec neskrýval.

“Mal dokonca také stavy, že plakal bolesťou a ľutoval, že operáciu podstúpil,“ povedal očitý svedok. “Preukázateľne mal v tele morfium na oslave šesťdesiatin Ladislava Štaidla v hoteli U princa, kde sa tým taktiež netajil,“ dodal zdroj.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie